Mevlana Etkinlik Alanı Doldu Taştı...

Mevlana Etkinlik Alanına Yoğun İlgi...

Gaziosmanpaşa Belediyesi bu senede Ramazan etkinliklerini Mevlana Mahallesi'ndeki etkinlik alanında yapıyor. Burada her akşam çeşitli sanatçılar, konuşmacılar sahne alırken; Karagöz ve Hacivat gösterileri sunuluyor.

Mevlana etkinlik alanı dün akşam şiir dinletileri ile tanınan İbrahim Sadri'yi ağırladı. Yine sahne gösterileri sunuldu. Vatandaşların etkinliklere katılımının bu sene daha fazla olduğu gözlendi. Zira etkinlik alanı dışında araçlar geçen yıl tek sıra park ederken, bu sene çift sıra paklanmaların yapıldığı görüldü.

Ayrıca vatandaşlar parktaki çam ağaçlarının altında iftarlarını piknik havasında açıyor. Her çam ağanın altında neredeyse bir aile görmek mümkün oluyor.

Etkinlik alanında editörümüz Ali Şükrü Kara'ya konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu, göreve geldiklerinde parkın tamamlanmadığını gördüklerini, ilk iş olarak parkı tamamlayarak adını Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı vererek vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti. Etkinlik alanı ve parkın bugün ne kadar daha önemli bir hale geldiğini ifade eden Eroğlu, burada Ramazan Ayı'nın ruhuna uygun programlar icra edildiğini söyledi.

Ramazan etkinlikleri dolayısı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin gerek Basın Yayın Müdürlüğü, gerekse sosyal işler müdürlüğü müdürleri her akşam sahada görevlilerle birlikte çalışmayı sürdürüyor.