MHP Murat Kotra ile saha çalışmalarına hız verdi.

Murat Kotra:  MHP'ye büyük teveccüh var.

 

Genel merkez MYK üyesi olan MHP İstanbul 2. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Murat Kotra, ilçelerde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gaziosmnapaşa'da ziyaretlerde bulunan Kotra, MHP'ye sahada büyük ilgili olduğunu ifade etti.

 

Murat Kotra saha çalışmaları ile ilgili olarak Gophaber'e yaptığı kısa açıklamada, "Seçim çalışmalara dolayısı ile sokaklarda milletimiz ile bir araya geliyoruz. MHP'ye inanılmaz bir sempati var. MHP liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin duruşu, milletimizin büyük takdirini kazanmış. Bu takdirin seçimlerde de oy olarak yansıyacağını görüyoruz. Bu durum bizi daha da heyecanlandırıken, çalışma şevkimizi artırıyor." Dedi.

 

Murat KOTRA - Kimdir ?

Murat Kotra 1969 Doğumlu Demir Çelik Ticareti ile iştigal etmekte olan aile şirketinde yönetici.
Evli, Ali Ve Ömer isimlerinde 2 çocuk babası.
MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, MHP Tuzla İlçe Başkanlığı'nda İlçe Sekreterliği görevinde bulundu.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve MHP İstanbul İl Sekreterliği, Milliyetçi Hareket Partisi 10 - 11 - 12'inci Büyük Kurultaylarında Genel Merkez Delegesi oldu.
18 Mart 2018 Tarihinde gerçekleşen 12. Olağan Büyük Kurultay'da Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ile görevlendirilip halen bu görevimi sürdürmekte.
Turan Araştırmaları Derneği Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi.
İstanbul Zonguldaklılar Derneği Üyesi ZONSİAD Zonguldak Sanayici İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ZONDEF Zonguldak Dernekler Federasyonu Siyaset Komisyonu Dayanışma Kurulu Üyesi.