MHP Tabanı Karardan Memnun.

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

"Parti olarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır. İşin tadı kaçtığından zoraki görüşmelerle bir yere varmanın imkanı olmayacaktır. Oyalanmaya, milleti aldatmaya, sabırları sınamaya, umutlarla oynamaya lüzum da yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceğiz. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine kendi adaylarımızla, kendi amblemimizle katılıp Türkiye'nin her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi Allah'ın izniyle yapacağız."

 

Andımız kararı ile ilgili de konuşan Bahçeli "Neymiş, Danıştay sınırlarını aşmış, kendisini yürütmenin yerine koymuş. Bunların hepsi zırvadır, temelsizdir. Papaz kararına ses çıkaramayanlar, andımızın okunduğunu duyunca ayağa kalkmışlar." dedi.

 

Milletin sorunlarına çözüm aradıklarını belirten MHP tabanı, " Emeklilikte yaşa takılanlar diyoruz yok diyorlar, af diyoruz hayır diyorlar, fındık fiyatı diyoruz hayır diyorlar, Andımız diyoruz rahatsız oluyorlar. " Şeklinde konuşuyor.

 

MHP'ye oy veren veya gönül veren taban, gerek sosyal medya, gerekse kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda alınan karardan memnun görünüyor.