MHP Gaziosmanpaşa'dan Ramazan Yardımı...

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, mahalle başkanları tarafından daha önce yapılan çalışma ile mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerini tespit etti.

Gaziosmanpaşa'da bulunan 16 mahallede ihtiyaç sahiplerini belirleyen MHP teşkilatı, Ramazan Ayı ile birlikte Kumanya Paketleri hazırlattı. Hazırlanan bu paketler ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve gönüllü üyeler aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kumanya Paketlerinin dağıtımı mahallelerde devam ediyor.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, zaman zaman kumanya dağıtımına katılarak, bizzat kendisi teslimlerde bulunuyor.

Başkan Özen Ramazan Ayı dolayısı ile yaptığı kısa açıklama da ise şöyle konuştu: "Ramazan Ayı tüm İslam Alemine Hayırlı olsun. Bugünlerde yakaladığımız sevgi, hoşgörü, yardımseverlik ve kardeşliğimiz daim olsun. Ramazan dolayısı ile teşkilatımız ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıtıyor. İhtiyaç sahiplerimize bir nebze olsun katkı sunmak istedik. Emek veren kardeşlerime teşekkür ederim. Paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularımızın arttığı bu günlerde, tüm İslam Aleminin aynı duygularda birleşmesini diliyorum."