MHP ve Ülkücü Camiadan Birlik Beraberlik Yemeği.

1 Kasım Genel Seçimleri sonrası MHP'liler ve Ülkücü camianın önde gelen isimleri, Nida Reklam ve Gazetesi sahibi Cevat Tavukçuoğlu’nun daveti ile Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği'nde yemekte bir araya geldiler.

Düzenlenen yemekli toplantıya İstanbul  MYK üyesi  Erdem Karakoç, 2. Bölge Başkanı Birol Gür, MHP Gaziosmanpasa ilçe başkanı Ahmet Özen. Eyüp ilçe başkanı Halil Feyizoğlu. Sultangazi ilçe başkanı Yusuf Özel, eski başkan Av. Ali Çanak, Gaziosmanpaşa ülkü ocakları başkanı Mete Eke,  BBP Eyüp ilçe başkanı  Kemal Atdin, BBP Arnavutköy ilçe  başkanı İnan Çayır, BBP il ocaktan Ahmet Yoney, eski il yöneticilerinden Mesut Uğurlu, geçmiş dönem ve bu günün ülkücü ruhun önder  isimlerinden olan İlhan Kurt, İlhan Durgun, Yalçın Özbay, Üzeyir Polat, Selim Çoraklı, Lütfu Duman, Orhan Kaba,  Ali Mazhar Kır, İsmail Yücel, Calbaz, Ahmet Tavukçu, Eyüp Ergin,  Ensar Yusuf  Dalyanoğlu, vekil adayi Mustafa Yılmaz  gibi 60 kişilik bir ülküdaş birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldiler. 

Topnatıda yapılan konuşmalarda ve yemek sonrası yapılan sohbetlerde ülkenin MHP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu ve MHP'nin dim dik ayakta bulunduğu ifade edildi. Yemek sonrası Cevat Tavukcuoğlu, katıldıklarından dolayı misafirlerine teşekkür etti.