Millet İttifakı Adayı Erkan Kaya Projelerini Anlatıyor...

Millet İttifakı'nın Gaziosmanpaşa'daki adı  Erkan Kaya...

 

İyi Parti ve CHP'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın adayı Erkan Kaya, Hürriyet Mahallesi'nde seçim çalışmalarına devam etti. Burada esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Erkan Kaya, gönüllere dokundu. Mahalledeki tüm esnafı sırayla günlerdir ziyaret eden Kaya, olumlu dönüşler alıyor.

 

Erkan Kaya ziyaret sırasında projelerini de anlatıyor. Kaya'nın anlattığı projelerden bazıları şöyle:

 

KREŞ ve ANNE EVLERİ
16 Mahallemizde de yer alacak kreşler açacak, her çocuğun okul öncesi eğitim almasını sağlayacağız. Anne Evleri projesi ile kadınlarımızın yükünü hafifletecek, çocuklarını ihmal etmelerini, yalnız bırakmalarını önleyeceğiz. Uzman eğitmenlerin, hekimlerin gözetiminde olan güvenlikli Anne Evleri ile kadınlarımızı ve çocuklarımızı destekleyeceğiz.

 

YERİNDE BAKIM HİZMETLERİ (Yaşlı-Engelli)
Yaşlılarımız ve engellilerimize yerinde bakım destek hizmetlerini sunacağız. Temizlik ekiplerimiz haftanın bir günü temizlik hizmeti sunacak, doktorlarımız muayenelerini yapacak, ihtiyaca yönelik psikolog desteği sağlanacak. Kuaför hizmetini sunacak, çamaşırlar belediyenin çamaşırhanesinde yıkanacak ve ütülenecek. Hem yaşlı ve engellilerimizin hem de ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracağız.

 

MAHALLE HİZMET BİRİMLERİ
Belediyeyi ayağınıza getiriyoruz. Mahallelerimize konumlandıracağımız Mahalle Hizmet Birimleri ile vatandaşlarımız aynı anda birçok işlemini gerçekleştirebilecek. Özetle tüm mağduriyetleri ortadan kaldıracağız.

 

GOPORTAL (İSTİHDAM)
İlçemize istihdam sistemi kuracak, şirketlerin personel beklentilerini öğrenecek, ilgili eğitimleri vererek %50 iş garantisi sağlayacağız. Halkımızı hem meslek hem de iş sahibi yapacağız.

 

GOP HUZUR KÖYÜ
Gaziosmanpaşa'mıza Arnavutköy ve Çatalca'da 1.000 dönüm arazi tahsis ettireceğiz. Bu alana tatil, sağlık, rehabilitasyon tesisleri kuracak, içerisinde mesire alanı ve hobi bahçeleri tasarlayacağız.

 

EĞİTİM DESTEK
Yanlış eğitim planlamalarına son vereceğiz. Mesleki eğitimi hayata geçirecek, yetenekleri değerlendireceğiz. İş insanlarımız ile görüşüp ihtiyaca yönelik eğitim ve istihdam sağlayacağız.

 

İBADETHANE ÇALIŞMALARI
Kutsallarımızı önemsiyoruz. Her mahallemizde camilerimizin bakım ve onarımları periyodik yapılacak. Tüm abdesthanelerden sıcak su akacak, her camimizde ısıtma ve soğutma sistemlerini kuracağız.

 

REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ
Bireylerin yeteneklerini keşfetmeleri, zayıf ve güçlü yönlerini görmeleri sağlanarak en uygun alana yönlendirme yapılacak, faaliyetlerde bulunmasına katkı sunulacak. Yaşam koçu eşliğinde psikolojik ve sosyolojik danışmanlık verilecek.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM
Kentsel dönüşümün mağduru değil, amiri ol. Devam eden davalar anlaşma ile sona ersin. Kendi müteahhitini kendin seç, yıkıma sen karar ver, kiranı düzenli al.

 

GEÇİM DESTEK PAKETLERİ
Geçim destek paketi ile kayırmacılık yapmadan, şova kaçmadan, o partili bu partili demeden tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız.