Milli Gazete'ye 45. Yıl Ziyareti

Milli Gazete'nin yayın hayatına başlamasının 45. yılı dolayısıyla Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Milli Gazete'ye ziyarette bulundular.

Ziyarette Recep Polat 45 yıldır yılmadan korkmadan gücünü iktidar ve güç odaklarından almadan yanlızca haktan ve abonelerinden alan Milli Gazete'nin yapmış olduğu bu hayırlı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederek; "Cennet mekan Erbakan Hocanın Milli Görüş davasının her eve herkese ulaşabilmesi için Milli Gazete büyük önem veriyordu. Bizimde aynı önem ve aynı özveriyi onun yolundan giden dava erleri olarak göstermemiz gerekmektedir." Dedi. 

Milli Gazete genel yayın yönetmeni Mustafa Kurdaş Teşkilatların bu ziyaretlenden son derece memnun kaldıklarını belirterek; "Bu zor dönemlerde Milli Gazete'nin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Hak olan sözü eğilmeden bükülmeden her daim yazmaya devam edecektir. Sadece Milli Gazete deği,l aylık yayınlanan Maaile Dergisi ile kadınlara ve haftalık çıkarılan Milli Çocuk dergisi ile de çocuklara yönelik yayınlarlada herkes kendine dair birşeyler bulabiliyor. Abonelerin desteğiyle bu hizmetler artarak devam edecek." Şeklinde konuştu. 

Ziyaret ilçe başkanı Recep Polat'ın hediye takdimi ve Milsan tesislerini ziyaret ile sona erdi.