Muhittin Ersert: Emlak’ta Alım Fırsatı

Gaziosmanpaşa Emlak Danışmanlığı (GOPED), işletme sahibi Gayrimenkul Danışmanı Muhittin Ersert ilçede ve emlak sektöründeki gelişmeleri Gophaber.com'a değerlendirdi. 

Gayrimenkul Danışmanı Muhittin Ersert gayrimenkul sektöründe alım fırsatı yaşandığını ifade ederek “Emlak piyasasında şu anda yükselme yok. Hatta bir miktar gerileme söz konusu. Özellikle 2. el emlak piyasasında alım fırsatı yaşanıyor. Çünkü son günlerde piyasadaki kriz görüntüsü fiyatları durağanlaştırdı. Bu görüntü kaybolduğu an fiyatlar ortalama yüzde 40 yukarı gidecek” dedi. 

Emlak sektöründe mütekabiliyet konusunda değinen Ersert, “Yapsat yapan müteahit firmaların oluşturmuş oldukları kat irtifakı ve tapu belgeleri ile BDDK yasa ve kurallarına uygun şekilde ipotekli olarak inşaatları tamamladıkları görülüyor. Tamamlanan bu daireler ise satışa sunuluyor” dedi. 

Gaziosmanpaşa’daki kira ve emlak fiyatlarına değinen Ersert, “Gaziosmanpaşa’da 85 metrekare giriş ve ara katlarda bulunan 2+1 dairelerin 850 ile 1.000 TL arasında kiralandığı görülüyor. Özellikle 2. sınıf olarak inşa edilen gayrimenkullerde kiralama aşamasında yoğun talep yaşanıyor. Gaziosmanpaşa merkez çevresinde kiralık daire az bulunuyor. 

Sıfır 2+1 dairelerin satış fiyatı 240 bin TL’den başlıyor. 2. el 2+1 daireler ise 150 ile 200 bin TL arasında alıcı buluyor. En çok talep ise 2. el dairelerde yaşanıyor." 

GOPED ile ilgili bilgilendirmede bulunan Muhittin Ersert, “Gaziosmanpaşa Emlak Danışmanlığı olarak, Gaziosmanpaşa merkez bölgelerde, gayrimenkul piyasasında bölgeye hakimliği ve bağlı olduğu oda ve resmi kurumlar güvencesi altında vatandaşlarımızdan iyi bir teveccüh görüyoruz. GOPED olarak ekspertiz, değerleme, alım-satım, kiralama, veraset, intikal ve anlaşmalı hukuk büroları aracılığı ile gayrimenkul davalarında vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz.” Şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa merkede faaliyet gösteren GOPED’e 0212 616 16 94 – 0532 686 10 39 numaralı telefonlardan ulaşarak gayrimenkul konusunda bilgi alabilirsiniz.