Muhittin Ersert: Emlakta Alım Fırsatı

GOPED Emlak Danışmalığı sahibi Muhittin Ersert, emlak sektöründe son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ersert Gophaber'e yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti:

"Emlak sektöründe bir süredir devam eden yükseliş yaz başında tavan yaptı. Emlak fiyatları yaklaşık bir-iki aydır aynı seviyelerde. Bankaların yüksek faiz oranları ve kar paylarından dolayı satışlarda durağana halde idi.

15 Temmuz darbe girişim sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin merkez bankası ve diğer bankalara yaptığı çarı etkili oldu. Konut fazileri ve kar paylarında oran yüzde 1'in altına düştü. Bu düşüş ile konutta durağan fiyatlar ve düşük faiz oranları ile alım fırsatı ortaya çıktı. Piyasaların tekrardan normale dönmeye başladığı gözlendi.

Vatandaşlarımız bu fırsattan yararlanmak isterlerse, GOPED Emlak Danışmalığı olarak bir bizde her türlü kolaylığı sağlayarak, işlemleirnde yardımcı olmaya çalışacağız."

Gaziosmanpaşa merkede faaliyet gösteren GOPED’e 0212 616 16 94 – 0532 686 10 39 numaralı telefonlardan ulaşarak gayrimenkul konusunda bilgi alabilirsiniz.