Muhtar'dan Kızılay'a Plaket

Geçtiğiz günlerde Gophaber'de yer alan haberde 2016 yılın en sevilen sivil toplum kuruluşu seçilen Gaziosmanpaşa Kızılay Şube Başkanı Kadir Çakır'a bir plakette Yenimahalle Muhtarlığı'ndan geldi.

Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çarkçı plaket verirken yaptığı açıklamada, "2016 yılında Gaziosmanpaşa Kızılay Şube Başkanı Kadir Çakır'ın mahallemize göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eder, 2017 yılında başarılarının devamını dilerim" dedi.


Kızılay GOP Şb. Başkanı Kadir Çakır yaptığı açıklamada ise; "2016 yılı bizlerin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin unutamayacağı ve unutturmuyacağı bir yıl oldu. Muhtarlarımızla istişareler içinde ihtiyaç sahibi bir çok vatandaşlarınıza yardımlarda bulunduk. Bir çok okullumuzda ACİL servis odası olan, revir iler yaptırdık. Kan Bağışı. Suriye Halep için yardımlarımız hız kesmeden devam ettik. İnşallah 2017 yılında Gaziosmanpaşa ilçemize daha fazla hizmet ederek devam edeceğiz." Şeklinde konuştu.
Kadir Çakır daha sonra, Gaziosmanpaşa Kızılay gönüllü hizmet edecek olan Muhtar Ahmet Çarkçı'ya muhtar azası Ali Rıza Subaşı'ya ve mahalle sakinlerinden Fatih Çoban ve Zeynep Karaman'a sevgi madalyası hediye etti.