Muhtarlardan Başkan Usta'ya Plaket...

Muhtarlardan Başkan Usta'ya jest...

Gaziosmanpaşa Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya muhtarlara yaptığı katkı ve desteklerden dolayı plaket verdi.

Trabzonlular Dernek Lokali'nde yemekli olarak düzenlenen programa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmnapaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Nuri Şahin, Kaymakamlık Vakıf Müdürü Cihan Küçük ve bazı idari müdürler, Belediye Başkan Yardımcıları, İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut, Gaziosmanpaşa Muhtarlar Dernek Başkanı Ünal Basın ve mahalle muhtarları katıldılar.

İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut ve Gaziosmanpaşa Muhtarlar Dernek Başkanı Ünal Basın yaptıkları konuşmada Başkan Usta'ya muhtarlara yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek plaketi takdim ettiler.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, plaketten dolayı muhtarlar derneğine teşekkür etti. Muhtarların önemine değinen Usta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarıma ayrı bir önem verdiğini de ifade etti.

Başkan Usta, elektrik hatlarına, direklerine yasal olarak belediyenin müdahale etmesinin yasak olduğu hatta suç teşkil edebileceğini, ilçenin elektrik konusunda sorununu çözmek için BEDAŞ'la görüşme yapacaklarını ifade ederek, muhtarlardan bu konudaki sorunları BEDAŞ veya belediyeye iletmelerini istedi. 

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz ise yaptığı konuşmada muhtarların devletin mahalle de bir kolu olduğunu ifade ederek muhtarların öneminden bahsetti. Kaymakam Karadeniz, asayişle ilgili olarak az personelle çok iş üretmeye çalıştıklarını ifade ederek "Sadece İstiklal Caddesi'nde 600 polis aktif görev yapıyor. Gaziosmanpaşa'da trafik tescil, büro personelleri dahil 400 polis görev yapmaktadır." Şeklinde konuştu.