Mustafa Furuncu Karadeniz Mahallesi’nde Devam Ediyor.

Gaziosmanpaşa Karadeniz  Mahalle Muhtarı Mustafa Furuncu’yu editörümüz Ali Şükrü Kara ziyaret etti.

 

Muhtar Mustafa Furuncu, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden muhtarlığa aday olduğunu söyledi.  Karadeniz Mahallesi’nde yapımı devam eden hizmetlerin olduğunu söyleyen Furuncu, editörümüz Kara'ya şöyle konuştu:

 

Dördüncü dönem bitiyor.

Karadeniz Mahallesi’nde milletimizin teveccühü ile dört dönemdir muhtarlık yapıyorum. Beşinci döneme de Allah’ın izni ile adayım.  Milletimiz yeniden teveccüh gösterirse, seçilip hizmete devam etmek isterim.

Mahallemizde 80 bin nüfus yaşamaktadır. 48 bin civarında seçmenimiz var. 2014 yılı muhtarlık seçimlerinde 9 aday yarıştık, 17.600 oy alarak muhtar seçildim. Yeni dönem ise yine milletimizin takdiridir.

 

Geçtiğimiz dönemde mahalleye kazandırılan hizmetleri sıralayacak olursak;

Elektrik ve aydınlatma kabloları yer altına alındı. Belediyemiz tarafından Bilgi Evi yapıldı. Çok amaçlı kapalı tesis inşaatı başladı. İçinde sabit pazar, otopark, sağlık ocağı olacak.  Şahsım adına Mustafa Furuncu Sağlık Ocağı yaptırarak, Sağlık Bakanlığı’na teslim ettim. TEM kenarında Metris kavşağından yan yol çalışması başladı.

 

Önümüzdeki dönemde yapılması beklenen hizmetler ise;

TEM kenarında 10 dönüm yer otopark ve çocuk parkı olacak. Karadenizspor Kulübü’nün olduğu alana spor tesisi, futbol sahası, içinde PTT, cami, yürüyüş alanları olan çok amaçlı sosyal tesis yapılacak. Mahallemizde bir ilköğretim okuluna ihtiyaç var. Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde bulunan gecekondu sahipleri ile belediyemiz anlaşarak o alana okul yapılması planlanıyor.