Mustafa Koral: BAL Ligi Hazırlıklarımız Devam Ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı'na göndermeleri gerektiğini açıkladı.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı ve Beşyüzevlerspor Kulübü Başkanı Mustafa Koral, BAL Ligi için hazırıklarının devam ettiğini belirterek;  "Bilindiği üzere BAL Ligi katılım belgeleri Aralık ayı içerisinde verilmesi gerekiyor. Biz BAL Ligi katılım belgemizi veriyoruz.  Federasyon transfer ve lisansların çıkarılma tarihini 2021 Oacak ayı olarak açıkladı. Bizde futbolcularımızın ve transferlerimizin lisanslarını Ocak ayında tranfer döneminde çıkartacağız.

 

Ayrıca kulüp olarak futbolcularımızın formda kalması için haftada iki kez idmanlarımızı devam ettiriyoruz.  Federasyon liglerin oynanmasına karar verirse, hazır durumda olmak istiyoruz.

 

İnşallah Koronavirüs salgınını atlarak, spor faaliyetlerimizi devam ettirmeyi temenni ediyoruz.

 

Virüs dolayısı ile spor camiamızın yanı sıra, gerek eğitim, gerekse işçi ve esnaf camiamız zor bir süreçten geçiyor.

 

Millet olarak bu zor süreçten en kısa sürede çıkmak için, devletimizin aldığı tedbirlere hep birlikte uymalıyız.  Üç kuralıda hiç unutmamalıyız: maske, mesafe ve temizlik." Dedi.