Neşe Fazlıoğlu Mert'ten Cumhur İttifakı Ziyareti

Gaziosmanpaşa'nın Birleştirici Gücü: Neşe Fazlıoğlu Mert...

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Neşe Fazlıoğlu Mert , 15 Temmuz darbe girişimi sonrası devlet, millet ve hükümetin yanında olan MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Ak Parti ile Cumhur İttifakı'nı sürdüren MHP'de Neşe Fazlıoğlu Mert ilgi ile karşılandı.

 

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, Neşe Fazlıoğlu Mert'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine başarılar diledi.

 

Neşe Fazlıoğlu Mert ise, MHP'liler ile darbe sırasında havaalanına birlikte gittiğini ifade ederek, Gaziosmanpaşa'da tanıdık bir çok  MHP'li arkadaşı olduğunu söyledi.

 

Fazlıoğlu Mert ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ise, "15 Temmuz günü hain terör örgütünün darbe girişiminde omuz omuza verip, önce vatan şuuruyla hareket ettiğimiz ve devamında Cumhur İttifakı ile birlik olduğumuz MHP Teşkilatına ziyarette bulunduk. Gaziosmanpaşa MHP İlçe Başkanı Ahmet ÖZEN kardeşimize ve değerli ekibine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz." dedi.

 

Neşe Fazlıoğlu Mert Ak Parti ilçe başkanlığını tekrar ziyaret etti.

Ziyaretlerini sürdüren Fazlıoğlu Mert, kurucusu olduğu Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nda başkan Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Acar, Fazlıoğlu Mert'e başarılar diledi.

Neşe Fazlıoğlu Mert ziyaret sonrası yaptığı açıklamada " Gaziosmanpasa AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyarete gittim. Teşkilatımızın dünü, bugünü ve yarını hakkında sohbet ettik. Vefa, Tevazu ve Liyakat olmazsa olmazımız. Göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı İlçe Başkanı Sayın Serkan Acar'a teşekkür ederim ve çalışmalarında başarılar dilerim.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kollarını da ziyaret eden Fazlıoğlu Mert, burada İlçe Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ile sohbet etti. Yiğit, Fazlıoğlu Mert'e çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek, kadın olarak verdiği mücadeleyi ve çalışmalarını da takdir ettiklerini ifade etti.

Neşe Fazlıoğlu Mert ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Partimizin kuruluşundan bu güne başarılarında emekleri büyük olan Kadın Kollarımızda faaliyet gostermis bulunan tüm üyelerini fedakar çalışmalarından dolayı tek tek tebrik ederim. Ayrıca ziyaretim esnasında yakın ilgi gösteren, dua ve desteklerini esirgemeyen Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve ekibine teşekkür eder , çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim." dedi.