Nurcan Macit: Birlikte Yürüyelim Sarıgöl

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Muhtar Adayı Nurcan Macit, Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara ile konuştu.  Nurcan Macit’in adaylığı ile ilgili açıklamaları şöyle oldu:

 

 

Bu Sokaklarda Beraber Büyüdük, Yağan Yağmurda Beraber Yürüdük...

Ailem Gaziosmanpaşa’nın ve Sarıgöl’ün eskilerindendir. Bende Sarıgöl’de doğdum. Sarıgöllü hemşerilerimle birlikte bu mahallede büyüdüm. Yağan yağmurda onlarla birlikte ıslandım. Elektriğimiz, suyumu kesildiğinde aynı sıkıntıyı birlikte yaşadım. Sarıgöl’ün her sokağını biliyor, hemşerilerimi yakından tanıyorum.

 

Sarıgöl’e Kadın Eli Değecek...

Doğup büyüdüğüm Sarıgöl’e hizmet etmek için aday oldum. Her zaman aileyi kadın ayakta tutar. Mahallemin insanlarını ailem gibi gördüğüm için bu yola çıktım.  Gaziosmanpaşa’nın ilk kadın muhtarı olarak Sarıgöl’e hizmet etmek istiyorum. Çevremdeki dostlarımın bu noktadaki destek, teşvik ve bana duydukları güven adaylık kararımda etkili oldu.

 

Sarıgöl’ün sorunlarının çözümünde sizlerin çözüm ortağı olacağım. Kadın olarak kurumlar noktasındaki girişimlerimiz nezaketli, cesaretli ve sorun çözücü olacaktır.

 

Birlikte yürüyelim Sarıgöl…

Bir yürüyüş başlatıyoruz. Bu yürüyüş sevgi, saygı, hizmet, kardeşlik ve samimiyet yürüyüşüdür. Sarıgöl’de bu yürüyüşü sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Yıllardır sokaklarında birlikte yürüdüğümüz Sarıgöl’de yine sizlerle birlikte ileriye yürümek istiyoruz. Bu yürüyüşte sizleri yanımda görmek bana onur verecektir.

 

Tüm Sarıgöllü hemşerilerime sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.