Nurcan Macit Sarıgöl Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Nurcan Macit Aday Tanııtm Programı Düzenledi.

 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahalle Muhtar Adayı Nurcan Macit, düzenlediği aday tanıtım toplantısında mahalle halkı ile bir araya gelerek, aza adaylarını da açıkladı.

 

Kahvaltılı toplantıda konuşan Nurcan Macit şunları ifade etti:

"Öncelikle bu güzel Cumartesi sabahında davetimize katılım sağladığınız ve bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ederim.

Bugün sizlerle güzel bir kahvaltı programında bir araya gelerek, mahallemizi hep beraber daha gelişmiş ve herkesin daha huzurlu yaşadığı bir mahalle yapmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerle tanışmak ve sizlerin de görüş ve önerilerinizi almak bizleri çok mutlu edecektir.

Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum ;

Ailem 1954 yılından itibaren Sarıgöl Mahallesi’nde yaşamaktadır. 1979 yılında dünyaya geldim ve o tarihten itibaren de Sarıgöl Mahallemizde yaşamaktayım. İlkokul ve ortaokul eğitimlerimi Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu ve Kadri Yörük Ortaokulu’nda tamamladım.

Genç yaşımda başladığım çalışma hayatımda uzun yıllar tekstil imalat ve mağazacılık sektöründe çalıştım. 2012 yılından itibaren Güllü Caddesi üzerinde emlak & gayrimenkul alım satımı ve yine aynı caddede bulunan kadın kuaför ve güzellik salonu işletmelerini yürüterek siz mahalle sakinlerim ile iç içe yaşamaktayım.

Doğup büyüdüğüm, olumlu olumsuz tüm değişimlerine şahitlik ettiğim mahallemin mevcut sıkıntılarını bizzat yaşıyorum, yaşıyoruz...  Tam da bu noktada hepimizin sıkıntılarını gidermek için ulaşılabilir hedefler ve çözüm odaklı projeler geliştirdik, sizlerin de fikir ve önerilerinizi hayat geçirmek için büyük heyecan duyuyoruz.

Tüm bu çalışmaları gerçekleştirmek için en büyük desteği şüphesiz benimle beraber olan sizlerden ve ekip arkadaşlarımdan alıyorum.

Çıktığımız bu yolda sizlerle beraber olmak, benim için büyük bir onur ve mutluluk sebebi…

Daha huzurlu, güvenli ve gelişmiş bir Sarıgöl mahallesinde hep beraber yaşamayı diler, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ederim."

 

Nurcan Macit'in aza listesinde ise şu isimler yer aldı:

Emekli Zabıta Komiseri Ahmet Yıldız

Ev Hanımı Sayın Havva Ay

Ev Hanımı Sayın Nurgül Çoban 

Mahalle Esnafı Sultan Tarı

Turizmci Ayhan İmer

Sigortacı Turgay Kerto

Makam Şoförü Arda Çoban

Mahalle Esnafı Güngör Yurtseven