''OKU OKUT GAZİOSMANPAŞA'' KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

"OKU OKUT GAZİOSMANPAŞA" sloganıyla duyurusunu yapılan ve #birkitaptasendenolsun diyerek tüm öğrencilere ulaştırılan  çağrı  karşılık buldu ve okul kütüphanelerine binlerce kitap geldi.

 

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, "Cumhurbaşkanımzın Eşi Sayın Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde ve bakanlığımız koordinesinde yürütülen kütüphanesiz okul kalmayacak projesi kapsamında ilçemizde de bir çok çalışma yapıldı. Bu çalışmalarla ilçemiz okullarındaki kitap sayısı 120.000 lere çıktı. Bunu daha da artırmak için yürüttüğümüz son çalışma da "OKU OKUT GAZİOSMANPAŞA" oldu. Gaziosmanpaşadaki tüm öğrencilerimize sosyal medya ve okul müdürlükleri aracılığıyla ulaşarak ara tatil dönüşü her öğrencimizin evde okudukları kitaplardan okul kütüphanesine getirmesini ve okul kütüphanesinin zenginleştirilmesine katkı sağlaması çağrısında bulunduk. Bugün bu çağrımız çok büyük bir karşılık buldu ve binlerce kitap okul kütüphanelerimize kazandırıldı.

       Yürüttüğümüz istanbul escort çalışmayı destekleyen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ederiz." Dedi.