Okul Müdürleri İftarda Buluştu.

Müdürler nezih bir ortamda iftar yaptılar...

Bünyesinde Özel Gaziosmanpaşa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Kardelen Koleji gibi okulları bulunduran GOPOkulları, Gaziosmanpaşa'da görev yapan 61 eskisehir escort vitrini com okul müdürünü iftar davetinde buluşturdu.  

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi, Balkon Cafe'de yapılan iftar davetine Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Milli Eğitim Müdür Servet Bakırcı, Şube Müdürleri, Bld. Bşk. Yrd. Beşir Açıkça, Meclis Üyesi Abdullah Yılmaz, okul ortaklarından Reşat Hayta, Mehmet Hayta, Celal Hayta ve okul müdürleri katıldılar. Nezih bir ortamda bir araya gelen müdürler, iftar sonrası bolca sohbet etme imkanı buldular. 

İftar sonrası yaptıkları konuşmalarda, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan tahsin Usta, İlçe Milli Eğitim Müdür Servet Bakırcı organizasyon dolayısı ile Gopokulları yöneticilerine teşekkür ettiler. Okul adaına söz alana Mehmet Hayta ise katılımlarından dolayı protokole ve okul müdürlerine teşekkür etti.