Ömer Güler: Transferlere Hız Verdik

Gaziosmanpaşaspor Kulüp Başkanı Ömer Güler ve Genel Kaptan Mustafa Beycan Gophaber'i ziyaret ederek editörümüz Ali Şükrü Kara ile görüştü.

Başkan Ömer Güler, "Gaziosmanpaşaspor zor bir süreçten geçiyor. Bu süreç zarfında camianın takıma sahip çıkması çok önemli. Yönetim olarak biz elimizden geleni yapıyoruz. Teknik Direktörlüğe tecrübeli hocalarımızdan Adnan Keskin getirildi. Yardımcı hocalarımızla birlikte özveri ile çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Transferler konusunda konuşan Başkan Güler, "Transferler konusunda epeyce yol aldık. Yeni hocamızla birlikte transfer etiğimiz futbolcular sıkı bir idmana başladılar. Bu arada idmanlarda deneme amaçlı bazı futbolcularımızda var. İyi bir kadro oluşturma çabasındayız. İdmanlar ve hazırlık maçları sonrası bazı noktalara yeni transferler olacaktır" dedi.


Kulübe destek noktasında konuşan Başkan Güler "Gaziosmanpaşaspor'un hak ettiği yere gelebilmesi için belediyemiz ile görüşmelerimiz sürüyor. Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta, bize desteğini esirgemiyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu arada stada reklam panoları hazırladık. Buralara kurumlardan reklam almaya başladık. Ayrıca Sor A.Ş.  Mahmut Ergür ile forma reklamı konusunda sponsorluk anlaşması yaptık. Gaziosmanpaşaspor'u hak ettiği yere çıkartmak için gece gündüz mücadele ediyoruz. Camianın da Gaziosmanpaşaspor'a sahip çıkmasını bekliyoruz." Şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşaspor'un şu anda görüştüğü ve transfer ettiği futbolcular şu isimlerden oluştu:

Serkan Civız Sağ Bek  Arnavutköy Belediye
Serhat Karadaban Santrafor Elaziz
Sarper Ağca Stoper Vefa
Oğuz Alkan  Sol Kanat Vefa
Samed Razv Forvet Anamur Belediye
Emin Akyıldız Sağ Kanat Vefa
Semih Göçmen Orta Saha Tuna
Burak Karkakçı Stoper Küçükköy
Gökhan Güneş Orta Saha Hendek
Ahmet Mercan Orta Saha Güngören
Emirhan Küre Orta Saha Tekirdağ
Cengizhan Acar Sağ Kanat Beşyüzevler
Tayfun Çelebi Stoper Zara
Anıl Vatansever Sol Bek Zara

Geçen yıldan takımda kalan futbolcular
Furkan Ersekmen Forvet Arkası
Burak Kıral Sanrafor
Burak Akhisar Orta Saha
Müslüm Nas Kaleci

Ve 6 tane altyapıdan genç futbolcu A kadroya katıldı.