Onur Okutan Gaziosmanpaşa için hizmete talip

Milliyetçi Haraket Partisi'nden meclis üyeliği başvurusunu ailesi ile birlikte yapan Onur Okutan, başvuru evraklarını ilçe başkanı Ahmet Özen'e teslim etti.

 

Onur OKUTAN Kimdir?

 

20.01.1984 Tarihinde Gaziosmanpaşa’da dünyaya geldi. Aslen Trabzon Of'ludur. İlkokulu Cemal Gürsel İlköğretim Okulunda Orta ve Lise öğrenimini Küçükköy İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.  Öğrenimine Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde devam etti.

Askerlik Hizmetini Mardin'de Jandarma Özel Harekat C Timi olarak tamamladı.

Satış ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren özel firmalarda mesleki hayatına devam etti. Satış ve pazarlama sektöründe birçok eğitim ve seminer verdi.

 

Şu anda Gaziosmanpaşa Küçükköy'de bulunan Otağ Cafe isimli mekannın işletmeciliğini yapıyor. Evli, Asel Ülkü isimli bir kız çocuğu babasıdır.

 

Ortaokul ve Lise dönemninde  Yeşilpınar Ülkü Ocaklarında aktif  olarak görev aldı. Siyasi hayatına MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Hürriyet Mahalle Başkanlığı ile başlayıp, Şemsipaşa Mahalle Başkanlığı, Teşkilat Bölge Başkanlığı, Protokolden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini başarıyla icra etti. MHP Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık başvurusu için aktif görevini bıraktı. 

 

Doğa ve su sporlarıyla ilgilenmektedir.  Uzun bir dönem Gaziosmanpaşa Yayla Spor'da amatör olarak futbol oynadı. Gaziosmanpaşa’nın sorunlarını yakınen bilen, yaşayan bu ilçenin evladı. Birçok proje ve çalışması vardır ve hizmet gönüllüsüdür.