Osman Kozanhan: Gaziosmanpaşalıların güvenine layık olmaya devam ediyoruz.

Kozanhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kozanhan ile Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara'nın röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

 

Osman Kozanhan Kimdir?

Bizler aile olarak Kırşehir kökenli olup, 1972 yılından bugüne kadar Gaziosmanpaşa’da yaşıyoruz.  Esnaflığa 11 yaşında kapalı çarşıda kuyumcu esnafı olarak başladım.  Yine kuyumculuk üzerine üniversite takı tasarım bölümünü bitirdim.  2005 yılında, kuruluşu 1986 olan aile şirketimizin başına geçtim.  Müteahhit olarak Gaziosmanpaşalılara hizmet veriyorum. Evli iki erkek çocuk babasıyım.

Kozanhan İnşaat hakkında bilgi alabilir miyiz?

Kozanhan 1986 yılında Gaziosmanpaşa’da kuruldu.  Bugüne kadar 34 yılda 250’nin üzerinde inşaat yapıp, güvenle teslim ettik.  Gaziosmanpaşalı dostlarımızın bu güvenine layık olmaya devam ediyoruz inşallah. Şimdilerde 34 yılda, daire sattığımız ailelerin çocuklarına daire yapıp teslim ediyoruz.  Gaziosmanpaşalıların güvenine layık olmaya çalışıyoruz.

 

Firmamız kendini güncelleyip, günümüz teknolojisini de takip ederek projelerinde uyguluyor.  İnsanlarımızı yeni teknolojili, kaliteli ürün ve işçilik ile bitirdiğimiz dairelerimizi teslim ediyoruz.  Firmamız kat karşılığı inşaat yaptığı gibi, satın alma ve takas imkanı da sunmaktadır.

 

2015 yılından itibaren Kozanhan Emlak olarak da hizmet veriyoruz. Profesyonel olarak çalışma arkadaşlarımızla, emlak alım-satım ve kiralama işleri de yapıyoruz.

Projeleriniz nelerdir?

Yeni inşaat olarak, 2020 yılında 3 adet projemizi teslim ettik. Şu an devam eden bir projemiz inşallah 2021 yılında bitecek.

 

Şu anda iki adet ruhsat aşamasında projemiz mevcut. Ruhsatları çıktıktan sonra en geç 1 yıl içerisinde projemizi teslim ediyoruz.

Çalışma alanlarınız nedir?

Eskiyen, yıpranan ve riskli olan binaları, deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden inşa ediyoruz.

Arsanızı değerinde satın alıyoruz.

Kat karşılığı inşaatlarınızı yapıyoruz.

Bölgede bulunan her türlü arsa, daire ve yapılarınızı elimizde bulunan dairelerle takas yapabiliyoruz.

Bütün bu hizmetleri size vermek için bir telefon kadar yakınız. Ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

 

Son olarak Gaziosmanpaşalılara söylemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Gaziosmanpaşalı dostlarımıza 34 yıldır bize duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederiz. Bizlerde bu güvenle, Gaziosmanpaşalı dostlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Dünden bugüne, bugünden yarına, nesilden nesile  inşallah hep sizlerleyiz…

www.kozanhaninsaat.com

İnstagram

Sahibinden