Özel Asya Hastanesi, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği’ni Ağırladı

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu’nu ağırlayan Özel Asya Hastanesi’nin bu organizasyonunda Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekim Op. Dr. Hakan Seven, Hastane Müdürü Ömer Erol, Finans Direktörü Fahri Uçar,  Kurumsal Pazarlama Müdürü Özlem Dilbaz, Basın Yayın ve Kurumsal İletişim Müdürü Adem Güler ev sahibi olarak yer aldı. Kahvaltıya, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı Hüseyin Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanları katıldı.

 

Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Özel Asya Hastanesi Yönetimi, ilçede verdikleri hizmette dernekleri önemsediklerini, tüm kadrosuyla çağdaş ve modern hizmet anlayışını her zaman sürdüreceklerini söyledi.

 

Toplantıya Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği yönetiminden Hüseyin Karadağ, Süleyman Şener, Ertan Yılmaz, Osman Fatsa, Hasan Çalık, Asım Kufacı, Adem Takır, Tayyar Kaya, Esat Kara, Necat Barıtçı, Asiye Kocaman, Sema Kılıç, Yeşim Güler, Fatma Gençoğlu, Aytaç Akkaya, Ali Guru, Mustafa Olmuş, Yüksel Yılmaz, Ali Akgün, Fatma Aksu katıldılar.

 

Özel Asya Hastanesi Hakkında:

Özel Asya Hastanesi, Gaziosmanpaşa-Küçükköy’de 4’ü süit 40 hasta odası, 10 erişkin yoğun bakım ve 35 yeni doğan ile toplamda 75 yatak kapasitesine sahip, modern ve çağdaş hizmet anlayışıyla hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Dahiliye, Cildiye, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları,  El ve Mikro Cerrahi, Nöroloji, Kardiyoloji, Üroloji, Radyoloji, Diş Hastalıkları, Estetik ve Güzellik Merkezi, Diyet-Beslenme bölümlerinden oluşan 24 branşı ile  hizmet vermektedir.