Özel Gaziosmapaşa Hastanesi'ne Mektuplu Karalama Kampanyası

ÖZEL GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ'NE BU KEZ MEKTUPLU KARALAMA....

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi hakkında devletin çeşitli kurumları, savcılıklar, sağlık bakanlığı, sigorta şirketleri ve daha bir çok kuruma hastanenin ticari itibarını zedeleyici, yalan-yalnış bilgiler içeren mektuplar postalandı. İsimsiz ve asılsız mektupları alan Sağlık Bakanlığı hastaneyi denetledi. Fakat denetimlerde hiç bir olumsuzluğa rastlanmadı. Hastane bakanlıktan olumlu raporu aldı.

Bu arada Özel Gaziosmanpaşa Hastane yönetimi gönderilen mektuplardan şikayetçi oldu. Savcılığa verilen şikayet dilekçesi ile mektupların nereden ve kimin gönderdiğinin bulunması istendi.

Olaya el koyan savcılık mektupların gönderildiği postaye ulaştı. Burada kamera kayıtlarını istedi. Kamera kayıtlarında yapılan incelemede, üzerinde isim olmayan mektupları gönderen kişi ve gönderi anı net olarak görüldü. Polis tarafından mektupları gönderen kişinin kimliği tespit edildi ve kısa süre içersinde H.B. gözaltına alındı.

H.B. polise verdiği ifadesinde, Bakırköy'de Ö.A.H.'de çalıştığını, kendisini tanımadığı bir kişinin kendisine Ş.H.'den geldiğini, zarfları postaya vermesini istediğini, aynı şirket bünyesinde olduğundan zarfları postaya verdiğini, içersinde ne olduğunu bilmediği iddialarında bulundu.

Olayla ilgili olarak savcılığın çok yönlü soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.