Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Gece Düzenledi

Geceye katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı konuşmada; ilçede bir arada, dostlukla, sevgiyle yaşamanın en büyük arzusu olduğunu vurgulayarak “İnşaallah bu muhabbetimiz sonsuza kadar devam eder” dedi.

Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi büyük salonda düzenlenen geceye Başkan Aydın’ın yanı sıra Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Eyüp Şubesi ve Alibeyköy Cemevi Başkanı Hüseyin Güzelgül, Dernek Sekreteri Nebahat Bektaş, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“SİZLERLE BERABER OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Gecede, selamlama konuşması yapmak için kürsüye davet edilen Başkan Remzi Aydın sözlerine; “Canlar gecemiz mübarek olsun” diyerek başladı. Konuşmasında dernek yöneticileri ve üyeleriyle sık sık bir araya geldiklerinin altını çizen Başkan Aydın; “Sizlerle beraber olmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

“BİR ARADA, DOSTLUKLA, SEVGİYLE YAŞAMAK EN BÜYÜK ARZUMUZ”

Alibeyköy Pir Sultan Abdal Derneği’nin kendi içerisinde sürekli girişimlerde bulunduğunu da belirten Başkan Aydın konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Her yeni dönemde; yeni projelerle, yeni uygulamalarla gücüne güç katıyor. Üyeleriyle birlik beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atıyor. Biz de Eyüp Belediyesi olarak beldemizin bu güzel insanlarına her zaman yardımcı oluyoruz, yardımcı olmaya devam edeceğiz. Çünkü ilçemizde bir arada, dostlukla, sevgiyle yaşamak en büyük arzumuz. İnşaallah bu muhabbetimiz sonsuza kadar devam eder”

BAŞKAN AYDIN’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Hüseyin Güzelgül de yaptığı konuşmada; “Bu güne kadar maddi manevi her türlü desteği bize sağlayan, bizi hiçbir zaman geri çevirmeyen ve bu gecede katkı sunan Belediye Başkanımız Remzi Aydın’a huzurunuzda kurumum ve şahsım adına sonsuz teşekkürler sunuyorum. Hak yar ve yardımcısı olsun” dedi.