Prima Premium Care 4 Özellikleri

Bebeklerinin sağlığına önem veren anneler aynı zamanda da bütçelerini düşünmek zorundadırlar. Bu noktada devreye yıllardır güvenilirliği tescillenmiş bir marka olan prima bebek bezleriyle karşımıza çıkmaktadır. Her bebeğe uygun yapısı ile dikkat çeken prima bebek bezleri sektörün en çok tercih edilenleri arasında yer almaktadır. 

 

Prima premium care 4 bebek bezleri özellikleri itibariyle diğer bebek bezlerine göre daha sağlıklı bir yapıda üretilmiştir. Bebeklerin ciltlerini korumak için tasarlanan yapısıyla dikkat çekmektedir. Prima premium care 4 bebek bezlerinin üzerinde yer alan sıvı göstergesi sayesinde bezlerin değiştirilme zamanları kontrol altına alınmaktadır. Bu sayede bebeklerin ciltlerinde oluşabilecek tahrişlerin de önüne geçilebilmektedir. Prima bebek bezlerinin en önemli özelliği olan Dry Max özelliği uzun saatler kuruluk sağlayıp sıvının cilt ile temasını önlemektedir. Ayrıca nefes alabilen dış yüzey, pişik oluşumunu da engellemeye yardımcı olmaktadır. Esnek yan bantlar ile rahat hareket edebilme kolaylığı sağlar. 8-14 kg arası bebekler için uygun bir bebek bezidir. 

 

 Prima Premium Care 4 Satış Noktaları 

Geniş bir pazar ağına sahip olan Prima markası, hemen hemen her yerde hizmet vermektedir. Hızlı ve güvenli bir alışveriş hizmetinden faydalanmak ve Prima premium care 4 bebek bezlerini temin edebilmek için https://www.cosmetica.com.tr/prima/ internet sitesini ziyaret etmek mümkündür.