Prof. Dr. Gazi Yaşargil Voleybolda İstanbul Şampiyonu

Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu seri başı olarak girdiği İstanbul Finallerinde 23 Şubat 2017 Perşembe günü Bahçelievler Yenibosna Fatih Ortaokulu ile yapılan final maçında karşılaştı.

Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu’nda final maçında, Gaziosmanpaşa temsilcisi Gazi Yaşargil Ortaokulu, Bahçelievler ilçesinin temsilcisi Yenibosna Fatih Ortaokulu’nu 25-11 ve 25-14’lük setlerle 2-0 yenerek İstanbul Şampiyonu oldu.

Final maçını Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar KARADENİZ, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA, Gaziosmanpaşa İlçe Millî Eğitim Müdürü Servet BAKIRCI Gaziosmanpaşa Şube Müdürleri Cuma ÖCAL, Yusuf UZANTI ve Resul DELEN ve Okul Müdürü Kemal CANBAZ’da izlediler.  

Yaptığı tüm maçları ve namağlup ve set vermeden kazanan Gaziosmanpaşa temsilcisi  Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu, Türkiye Şampiyonluğu Finallerinde İstanbul’u temsil edecek.

Takım en son 2015 yılında İstanbul Şampiyonu ve Türkiye 2.si oldu. Voleybol Küçük Erkekler kategorisinde ise en son 2009 yılında İstanbul 3.lüğü ve Türkiye 5.liğini kazandı.

Kıdemli Voleybol Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal KAPLAN önderliğinde 2016-2017 yılı İstanbul Şehit Ömer HALİSDEMİR Özel Sezonuna İstanbul ve Türkiye Şampiyonluğu parolası ile başladılar.