RAMİSPOR TAYFUN AKTAN’LA YOLA DEVAM

Ramispor Kulüp Lokalinde Covid 19 tedbirleri kapsamında gerekli önlemler alınarak yapılan seçimli olağan genel kurulda mevcut başkan Tayfun Aktan, tek aday olarak girdi.

 

Aktan,kongrede oyların tamamını alarak bir dönem daha başkan seçildi. Geçen yıllarda sürdürdükleri altyapı politikasını yeni sezonda da sezonda devam ettireceklerini belirten başkan Aktan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verdi. “Değerli Ramililer, Rami Spor Kulübü'ne gönül vermiş hemşerilerim; Dün Rami Spor Kulübü'müzün Genel Kurul toplantısını üyelerimizin son yıllarda görülmemiş bir katılımıyla gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz.Kongremize zaman ayırıp, kulübüne gerektiğinde nasıl sahip çıkılacağını gösteren değerli üyelerimize yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Rami Spor Kulübü'nün hedefleri bellidir; Öncelikle tarihine sahip çıkmak ve bu tarihi çocuklarına, gençlerine öğretip bu kültürle disiplinli, ahlaklı ve saygılı bir birey olarak bu gençleri Türk Sporuna kazandırmaktır. Hedeflerimizi ve başarılarımızı semt olarak, kulübümüze gönül vermiş Ramili ancak Rami'den çok uzaklarda olup kalbi hala Rami Spor'la atan hemşerilerimizle birlikte bu başarılara imza atmak bizleri gururlandıracaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım kongremizde bizlere güvenip yetki veren tüm değerli üyelerimize ve Rami halkına teşekkür eder,sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

hipas.info

 

Tayfun Aktan başkanlığında 16 kişilik güçlü bir yönetim oluşturun Ramispor yeni sezona da iddialı giriyor. 1924 yılında kurulan ve 92 yıllık tarihinde Türk sporuna bir çok genci kazandıran Kırmızı beyazlı ekibin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Tayfun Akatan ,Yönetim kurulu üyeleri:İsmail Yenilmez,Bora Tunçeri,Ugur Karakaş,Cenk Baydar,Erkan Bingöi,Ayhan Uygur,Ersin Tenekeci,A.Yavuz Arat,Faruk Şar,Tufan Doğan,Nazmi Baydar, Ömer Yılmaz,Mehmet Yılmaz,Serdar Önder ve Güven Kırcıoğlu.

 

Haber: Erol Eftekin