Ramispor yeni sezona iddialı giriyor.

İç transfer Recep Aslan,Hazar Arslan ve Remzi Demirle anlaşan Kırmızı beyazlılar; Dış Transferde Başkanı Tayfun Aktan, 2. Başkanı Tufan Doğan, Genel Kaptan Kadir Çiftçi ve Yöneticiler Nazmi Baydar ile Yavuz Arat’ın katıldığı imza töreninde Kuştepe’den Gökhan, Şentürk, Irmakspordan Gurur Öncer,ve Mustafa Ali Duyar,Ortaköyden Mücahit Akbaş,Galatadan Emre Aygenve Niyazi Alemdar Anafartalardan Aykut Gökdemir, Ergene Belediyeden Ramazan Durukana imza attırdı.

1924 yılında kurulan ve 93 yıllık tarihinde Türk sporuna bir çok genci kazandıran Kırmızı beyazlı ekibin yönetimi açıkladığı plan ve projeler göz doldurdu.

Rami Spor kulübü başkan Tayfun Aktan yeni sezon için “Ramispor Çok köklü bir kulüp.A takımı burada bir prestiji olmalı.Bu sezon güzel bir yapılma ile geçen sezonki kadromuza tecrübeli, disiplinli ve mücadeleci arkadaşlarımızı katarak gücümüze güç kattık.
Ramide futbola çok büyük bir potansiyel var.Kulüp olanın başında her zaman alt yapılar gelir bu konuda çok iyi yol kat ettik. Altyapılarımızın başında Ümit Erdem hocamız ve ekibi ile yaz ve kış spor okullarının ayanında tüm kategorilerde liglerde yarışmaktayız.
Tesisimizin buradan kaldırılıp. Müze yapılması isteniyor Bu tesis bizim göz bebeğimiz. Ramispor camiası olarak bu tesisin bu bölgede var olasını istiyoruz.Bu konuda da gerek mücadelemizi göstermeğiz.”şeklinde konuştu.

Daha önceki yıllarda Yıldıztabyaspor’da Genel Kaptanlık görevini üstlenen ve yeni sezonda Ramispor’da Genel Kaptanlık görevine getirilen Kadir Çiftçi ise Yıldıztabyaspor’daki tecrübesini Ramispor’da sürdürmek istediğini belirterek “Mazisi kahramanlıkla dolu Ramispor kulübüne benimde bir katkım olursa bununla onur ve gurur duyacağım. Benim her zaman bir hedefim vardır. Üstlenmiş olduğum bu misyonda başarı ön plandadır. Teknik ekip ve yönetim kurulu arkadaşlarla birlikte bende tecrübemi katarak Sadece a takımda değil altyapılarda da güzel şeyler yapacağımıza gönülden inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Yeniden Kırmızı Beyazlı ekibin başına getirilen Uğur Demirtaş ise geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için güçlü bir kadro oluşturduklarını belirterek ”Yeni sezon için başkan ve yönetim kurulu ağabeylerimle birlikte yeni bir oluşuma karar verdik.Ramispor kulübüne yakışır bir takım oluşturabilmek için temel attık. A takım bir misyon üstlenmesi yukarıdaki arkadaşların altyapılara örnek olması doğrultusunda transfer yapmaya çalıştık.” Şeklinde konuştu.