Recep Koral: Her zaman Kızılay'ın yanındayız

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ve Kızlay ekibi, Gaziosmanpaşa Eski Belediye Başkanı ve Eski İstanbul Milletvekili Recep Koral'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kızılay üzerine sohbette bulunuldu.

 

Recep Koral ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında; "Kızılay Türkiye'nin çok önemli bir kuruluşudur. Geçmişte Gaziosmanpaşa'da önemli sağlık hizmetleri de verdi. Bugün yine dinamik yapısı ile sosyal olarak vatandaşlarımızın yanındadır. Gaziosmanpaşa'da Kızılay ekibinin sahalarda aktif çalıştığını görüyoruz. Bu tarz çalışmaların devamını temenni ediyoruz. He zaman Kızılay'ın yanındayız. Bu konuda biizm üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız." Dedi.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise, "Eski Belediye Başkanımız ve Milletvekilimiz Sayın Recep Koral milletimize yıllarca hizmet etti. Kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde yaptığımız çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek, yapacağımız çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz." Dedi.