Saadet Partisi’nden Pembe Metrobüs Açıklaması

Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk’ün açıklaması şöyle oldu:

 

"Kamuoyunda da bilindiği üzere 2012 yılında halkımızın İstanbul ulaşımındaki ihtiyacına binaen ortaya çıkan ve son derece teveccühle karşılanan ve o günden beri takipçisi olduğumuz  “Pembe Metrobüs “ projemiz yakın dönemde Anadolu’nun pek çok kentinde (Malatya, Kahramanmaraş, Sivas vs. ) karşılık bulmuştur. 

 

Buna bağlı olarak bu projenin en çok ihtiyaç duyulduğu İstanbul’umuzda da bu hizmetin bir an evvel yürürlüğe girmesi için halkımızın desteğini almak üzere konu ile ilgili bir imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız.

 

İstanbul’umuzun her köşesinde halkımızla birebir temasa geçerek ve internet ortamından da toplayacağımız, insanımızın konu ile ilgili taleplerini somutlaştıran bu imzaları en kısa sürede yetkililere teslim edeceğiz.

 

İstanbul Trafiğinin ve Metrobüsün  en yoğun olduğu sabah ve akşam iş giriş ve çıkış  (07.00-10.00 ve 16.00-19.00) saatleri arasında, 3-4 araçtan sonra 1 araç olacak şekilde hizmete sunulmasını teklif ettiğimiz “Pembe Metrobüs” ulaşım konusuna kadın yolculara rahat bir nefes aldıracak bir alternatif olarak talep edilmektedir."