Saadet Partisi'nden Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım Programı

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, Küçükköy Meydan'da  'Tatlı Yiyelim Tatlı konuşalım' adı altında bir program düzenlediği programda vatandaşlarla bir araya geldi, lokma dağıttı.

 

Programda konuşan Saadet Partisi Gaziosmnapaşa İlçe Başkanı Recep Polat şunları ifade etti:

"Doğduğumuz, büyüdüğümüz, yaşadığımız, komşu olduğumuz Gaziosmanpaşamızın,  her haliyle yaşanabilir bir kent olmasını, yaşam kalitesinin ve refah düzeyinin daha yüksek olmasını isteriz. Bu ideale ulaşmak için Gaziosmanpaşamızı İstanbul un parlayan yıldızı yapmak adına Saadet partisi olarak kolları sıvadık ve  'Bekle Bizi Gaziosmanpaşa' diyoruz.

 

Biz ilçemizin problemlerini ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Ve maalesef Gaziosmanpaşamızın iyi yönetilmediğini ve halkımızın beklentilerini karşılayamadığını da görüyoruz.

 

Saadet partisi olarak bizler Efsane milli görüş belediyeciliğini Gaziosmanpaşamıza tekrar kazandırmak istiyoruz.

 

Genç kardeşlerimiz bilmeyebilir, bilen abilerimiz ve ablalarımız da unutmuş olabilirler bizler tekrar hatırlatalım. Nedir milli görüş belediyeciliği?

 

1- Milli görüşçü belediye başkanı : Her şey gibi, Makamların da gelip geçici olduğuna inanır, alçak gönüllüdür ve  Vatandaşa yukarıdan bakmaz.

 

2- Milli görüş belediyeciliğinde: Partizanlık, adam kayırma, hemşericilik olmaz.

 

3-Milli görüş belediyeciliğinde rüşvet ve yolsuzluğun önüne geçilir ve belediyemizin kaynakları israf edilmez.

 

Ancak bu anlayışla Gaziosmanpaşa için önemli hizmetler yapılabilir.

 

Biz bu inançla 'Bekle Bizi Gaziosmanpaşa' diyoruz.

 

1- Parkları ile, sosyal alanları ve çevre düzenlemeleri ile daha yeşil bir kent için  'Bekle Bizi Gaziosmanpaşa' diyoruz.

 

2- Spor tesislerinden sosyal alanlara, kültürel tesislerden eğitime, daha dinamik bir gençlik için Bekle Bizi Gaziosmanpaşa diyoruz.

 

3- Mobese kameraları ve güvenlik görevlileri ile daha güvenli hale getirilmiş çocuk parkları için Bekle Bizi Gaziosmanpaşa diyoruz.

 

4- İlçemizde ki en büyük beklenti kentsel dönüşüm. Rant merkezli değil hak merkezli, çok katlı binalar değil, nefes alabileceğimiz bir yapılaşma için Bekle Bizi Gaziosmanpaşa diyoruz.  

 

5-Kapalı Pazar yerlerinden, sosyal donatı alanlarına, daha yaşanılabilir bir ilçe için 'Bekle Bizi Gaziosmanpaşa' diyoruz.

 

6- Altyapıdan, ulaşıma, yol ve kaldırım düzenlemelerinden otoparklara kadar, her yönü ile daha düzenli sokaklar ve caddeler için 'Bekle Bizi Gaziosmanpaşa' diyoruz.

 

Şimdi bizi dinleyen siz güzel insanlara diyorum ki kıymetli abilerim, kıymetli ablalarım ben biliyorum ki her birinizin gönlünde bir aslan yatıyor. Her biriniz bir siyasi partiyi destekliyor olabilirsiniz. Ancak yerel seçimlerde partimizi bir kenara koyalım, çocuklarımız için, gençlerimiz için ve geleceğimiz için  belediye başkan adaylarını değerlendirmek sureti ile bir tercihte bulunalım.

 

İşte o zaman çok daha farklı bir Gaziosmanpaşaya hep birlikte şahitlik edeceğiz."