Saadet Partisi'nin kökü boyundan uzun!

Saadet Partisi’nin (SP) düzenlediği Büyük Kudüs Mitinginde ABD ve İsrail’in “yüzyılın planı” olarak ilan Filistin’in işgalini meşru gösteren plana tepki gösterildi.

 

ABD ve İsrail’in Filistin konusunda aldıkları kararlara tepki gösterilen mitinge SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başanı Gültekin Uysal, Hüda-Par Genel Başkanı İshak Sağlam, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, SP İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve binlerce İstanbullu katıldılar.

 

Saadet Partisi'nin bilinen organizayon kabiliyeti yine az imkanlarla gerçekleşti. Aldığı oya göre topladığı insan kitlesi; üstlendiği misyon itibari ile tabanda karşılık bulduğu gerçek.

 

Bunun yanı sıra Temel Karamollaoğlu liderliğindeki Saadet Partisi'nin bütün muhalfeti Kudüs Mitinginde buluşturması, ayrı bir başarı olarak görüldü.

 

Her ne kadar mitinge katılım sağlayan muhalefet kesimi eleştirilse bile, Kudüs konusunda ortak seste bir araya gelmeleri önemli bir adım olarak görüldü.