Saadet Partisi Recep Polat ile Devam Etti.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Kongresi Küçükköy'de Acemboy Salon'da, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılımı ile Pazar günü gerçekleşti.

 

Kongreye Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Partinin duayen isimlerinden Yasin Hatipoğlu, İlçe Başkanı Recep Polat, İyi Parti İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, AGD GOP Başkanı Mehmet Koç, Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Mahalle Muhtarları, partililer ve çok sayıda davetli katıldılar.

 

Saadet Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, kongrede yaptığı konuşmada partililer, delegeler ve misafirlere "hoş geldiniz" dedi.  Polat konuşmasının devamında "Kongreler her doğan gün gibi, her bahar gibi yeni bir dönemin başlangıcını ifade eder. Ama amacımız aynı. Amacımız hazreti Adem'den bu yana devam eden, hak batıl mücadelesinde hakkın tesisi için milli görüş sancağı altında canla başla çalışmaktır." Dedi.  (Video İçin Tıklayınız)

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise geçmişte iktidara geldiklerinde işçiye memura büyük zam yaptıklarında enflasyon artar dediklerini ama enflasyonu da düşürdüklerini, denk bütçe yaptıklarını söyledi.  Karamolloğlu, devletin yılda 80-90 Milyar Lira faiz gideri öder duruma getirildiğini ifade ederek, hükümetin ülkeyi iyi yönetmediğini belirtti.

Ak Partili belediyelerin İstanbul’u içinden çıkılmaz bir hale getirdiğini belirten Mollaoğlu, kentsel dönüşüm adı altında yapılan yüksek binalar ve yüksek fiyatların halka yönelik olmadığını, parası olana yapıldığını, milletin bu daireleri zaten alamadığını söyledi. (Temel Karamollaoğlu'nun konuşmasının tamamı, haberin altında videoda...)

 

Tek liste ile gidilen kongrede Recep Polat yeniden ilçe başkanı seçildi. Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı:

Abdullah Aligül

Abdullah Narlı

Adnan Şirin

Celal Özman

Cevat Kurt

Eyüp Kurtay

Fatih Sığırcık

Harun Aslanbay

İdris Gencer

İlhan Yıldız

Mahmut Özdemir

Mehmet Can Turan

Metin Güneş

Muhittin Poyraz

Nedim Tuncel

Nurettin Biber

Osman Şahin

Ömer Çakır

Ramazan Dündar

Ramazan Kaleağası

Recep Şahin

Serhan Karataş

Taner Kahya

Yakup Erol

 

İl Kongre Delegeleri

Abdullah Ender

Celal Özman

Güler Avincan

İdris Gencer

İlhami Yılmaz

M. Hasan Öz

Mehmet Can Turan

Mehmet Koç

Mustafa Geçer

Nazım Göksu

Recep Polat

Recep Şahin

Semanur Demir

Şahin Köseoğlu

Abdullah Aligül

Hüseyin Tunç

Mahmut Özdemir

Özbay Yağmurkaya

Rasim Günaydın

Yakup Erol