Saadet Kazanınca, Bayrampaşa Kazanacak

Program, İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Başkanı İsmail Yaylacı'nın selamlama konuşmalarıyla başladı. Sonrasında coşkulu bir şekilde tezahüratlarla takdim edilen Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Acar misafirleri selamladı ve Bayrampaşalı'lara projelerini anlattı.

Büyük bir ilgi duyulan Sayın İsmail Acar konuşmasında,"Bayrampaşa ilçemiz, Cumhuriyet döneminde şekillenmiş. 1927 yılından sonra Bulgaristan, Arnavutluk, Kosova, Makedonya ve Yunanistan'dan gelen muhacirlerin yerleşmesiyle oluşmuş bir ilçemizdir. Bayrampaşa günümüzde yaklaşık 300 bin nüfusu ile ülkemizdeki 56 şehir merkezi nüfusundan daha kalabalık. Bayrampaşa'da yaşayan vatandaşlarımızı huzur içinde yaşatmak ve burayı yönetmek için çalışıyoruz. Baktığımızda bir kavga siyaseti izleniyor. Vatandaş içinde bulunulan bu gidişattan memnun değil. Bu seçimlerde ülkemizin ve Bayrampaşa'nın dengesini şaşırtanları milletimiz de sandıkta şaşırtacaktır. Bayrampaşa’nın refahını ve Bereketini artıracak her türlü çalışmayı göz önüne alarak yatırım, sosyal ve hizmet Belediyeciliği ile Bayrampaşa’ya hizmete hazırız. Bizim derdimiz hizmet etmektir, kavga değil. Bütün teşkilatımızla birlikte uzun süredir arazideyiz. İnşallah bu inançla, bu azimle Bayrampaşa’da bu davanın bayrağını yükseklere dikeceğiz. 31 Mart sabahı milli görüş belediyeciliğini Bayrampaşa’da yeniden inşa edeceğiz. Bizler Bayrampaşa Belediyesi’nin bütçesini, hizmet kalemlerini, sorunlarını çözmek noktasında kaynaklarını yönetmek için geliyoruz. Sizlerden alacağımız vekâletle inşallah 30 Mart’tan sonra israfa, şekilciliğe, kolaycılığa, reklâm ve yandaş kayırmaya son vereceğiz” dedi.


İsmail Acar Bayrampaşa için projelerini şu şekilde ifade etti;

En büyük projemiz gardiyan değil garson belediyecilik diyoruz. Bayrampaşa’da yeniden işi ehline vermeye yeniden gerçek adaleti teslim etmeye geliyoruz.

Belediyeleri şirket milleti müşteri olmaktan çıkaracağız. Önce insan merkezli anlayışta olacağız.

Halka hizmeti ibadet sayan bir anlayışa hakim kılmak için halk meclisleri kuracağız. Engelliler, gençlik, kadınlar, spor, çocuk, kanat önderleri, hemşeriler, emekli ve yaşlılar konseyleri kuracağız. Bayrampaşalıları Bayrampaşalılarla yöneteceğiz.

Rantsal değil haksal bir kentsel dönüşüm projesi, Uzlaşma Kurular projesi, Tüketici Hakları projesi, Mobil hizmet projesi, Düzenli ve sağlıklı şehir projesi, Yemyeşil bir Bayrampaşa projesi, Balkon ve teras bahçeciliği projesi, Mahalle ve okul güvenlik sistemleri projesi, İhtiyaç sahiplerine yönelik Paşakart projesi, Her mahalleye otopark projesi, Sosyal belediyecilik projeleri, Aile okulu projesi, Donanımlı genç projesi, İstihdam Merkezi projesi, Evlenecek gençlere çeyiz yardımı projesi, Gençlik kampları projesi, Asker valizi projesi, Eğitime destek projesi, Etüd merkezleri projesi, Engellilere yönelik Engelbiz projesi, Aile sosyal destek merkezleri projesi, Spor alanlarının ve sporun yaygınlaştırılması projesi, Kadınlara yönelik meslek edindirme kursları, Aile ve gençlik panelleri, Eski eşya dönüşüm projesi, Gezici aşevleri projesi, Kültür, sanat ve turizm projeleri, Her mahalleye eğitim ve kültür merkezi projesi, Her mahalleye Osmanlı çeşmesi projesi, Kimsesizler ve sokakta kalanlar için barınma evi projesi, Sokak çocuklarının topluma kazandırılması projesi, Emekli ve yaşlılar için koordinasyon merkezi, emekli ve yaşlılar için kaplıca ve doğa yürüyüşleri projesi. Bayrampaşalıların yüzünü güldürecek, yarınlara umutla bakmalarını sağlayacak efsane hizmetler için geliyoruz. Saadet kazanınca Bayrampaşa kazanacak. Saadet kazanınca millet kazanacak” ifadelerini kullandı.