Saadet Partisi Gece-Gündüz Çalışıyor.

Saadet Partisi Meydan'da Lokma Dağıttı...

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, gece geç saatlere kadar bayrak asam, etkili fert ziyareti, ev ziyaretleri, seçim irtibat bürolarında vatandaşlarla buluşmaya devam ederken; gündüz ise meydanlarda ev sokaklarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Kadın Kolları bu defa ilçe meydanında lokma dağıtım gerçekleştirdi. Saadet Partililer meydanda lokmanın yanı sıra, çocuklara balon, şeker ve çay ikramları ile binlerce kişiye ulaştılar.

Meydan'daki etkinliğe İlçe Başkanı Recep Polat, Milletvekili adayları Lütfi Kibiroğlu, Fikret Daş, Cihan Şerbet, Pakize Yüzbaşıoğlu, Nevin Gökçe katıldılar. BBP ve SP teşkilatlarının da destek verdiği program akşama kadar sürdü.

Seçim çalışmaları dolayısı ile etkinlik alanında Gophaber'e kısa bir değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, "Seçim çalışmalarımız yine durmaksızın devam ediyor. Her gün gece-gündüz sahadayız. Arkadaşlarımızın çalışmaktan yana bir şikâyetleri yok. Her mahallede teşkilatımız var. Ayrıca 8 adet irtibat bürosu daha açtık. Sahada dört aracımız var. 120 büyük bayrak astık. Çeşitli noktalarda 200 pankartımız mevcut. Çalışmalarımız esnasında sahada gördüğümüz ilgiden memnunuz. Görüştüğümüz bir çok kişinin gönlünde yerimiz olduğunu görüyoruz. Bunların bu seçim sandığa çok iyi yansıyacağına inanıyoruz."Şeklinde konuştu.