Saadet Partisi yarın seçim var gibi çalışmalara başladı.

Saadet Partisi bilgilendirmelerde bulundu...

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, akşam yemeğinde Gaziosmanpaşa'da görev yapan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Yemekli toplantıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, İlçe Başkanı Recep Polat, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, Gaziosmanpaşa'daki muhtarlar, sivil toplum kuruluşları başkanları ve medya mensupları katıldılar.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Türkiye'nin sorunlarını masaya yatırarak çözüm yollarını anlattı. Başkan Aydın, sorunun Türkiye’deki ekonomik sorunun tüketime dayalı bir politika izlendiğinden kaynaklandığını ifade ederek çözümün tarımda, sanayide üretime dayalı bir ekonomik modele geçilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Birol Aydın "Helikopterler İstanbul'un üstünde nereye bina yaparız, nereye kanal yaparız diye dolaşmayacak. O helikopterler Anadolu'da nereye hangi tarım ürünü ekerim, hangi fabrikayı yaparım diye havada dolaşması lazım. 4G'ye geçiyoruz ama telefon üretemiyoruz. Araba yapıyoruz deniyor ama motor yapamıyoruz. Bize sanayi hamlesi yaptırmıyorlar. Bizim sanayi hamlesini yapmaya ihtiyacımız var. Biz kimseyi ötekileştirmeden ülkenin refahı, huzuru ve kalkınması için çalışan bir partiyiz. Saadet Partisi'nin iktidar programı hazırdır. Örneğin Diyarbakır'a 100 bin kişinin çalışacağı bir sanayi kuracağız. O insanları orada iş sahibi yapacağız." Şeklinde konuştu.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun donanımlı, deneyimli  bir isim olduğunu ve ülkemiz, milletimiz için en doğru hamleleri yapmaya devam ettiğini ifade etti.