Şahin Pirdal’a Doğum Günü Sürprizi

Referandum çalışmaları nedeniyle hummalı bir çalışma temposu yakalayan Pirdal’a, hemşerilerinin bulunduğu dernekte doğum günü sürprizi yapıldı. 9 Nisan 1968 günü Tirebolu Kuzgun Köyünde doğan Pirdal “yoğun çalışmalar içinde doğum günümü bile unutmuşum, bu nazik jestiniz için teşekkür ederim” dedi.

9 Nisan Pazar günü Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen EVET çalışmaları sırasında hemşerileriyle hasret gideren Av. Şahin Pirdal “Sizlere çok şey anlatmama gerek yok. 15 yıllık iktidarımız sırasında neler yaptığımızı en iyi sizler biliyorsunuz. Ülkemizi batmaktan kurtaran partimiz ve liderimiz, 5 yıl boyunca iktidar oldu ama muktedir olamadı. Ahmet Necdet Sezer’in cumhurbaşkanlığı döneminde iktidar çatışmasının en yoğun olduğu dönem yaşandı. İstediğimiz bürokratlarla ve bakanlarla çalışmamıza izin verilmedi. Zaten bu düzen cumhurbaşkanına bu kadar yetki vererek düzen dışı istekte bulunan başbakanlarının önünü kesmek, hızını azaltmak üzere kurgulanmıştır. Bunu her ne kadar 2007’den sonra yaşamamışsak da bu yaşanmayacağı anlamına gelmez. Sizden EVET diyerek Cumhurbaşkanımızın hızına bir ivme katmanızı bekliyoruz. 16 Nisan Pazar günü sandıklar evetlerle dolarsa bu Avrupa’ya da Amerika’ya da en büyük şamar olacaktır” dedi.

Pirdal daha sonra “İstanbul’un en büyük ilçelerinden birinde iktidar partisinin ilçe başkanı hemşeriniz ise bu ilçede bunu sizlerin hissettirmesi lazım. Sizlerden son bir haftayı dolu dolu çalışarak geçirmenizi, gidilmedik kapı, eli sıkılmadık insan bırakmamanızı istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Dernek Başkanı Hayati Ses de “bugün bizi ziyaret etmenizden çok memnun olduk. Genç kardeşlerimiz sizin doğum gününüzü takip etmişler. Küçük bir sürpriz hazırlamışlar. Nice yıllarda hep birlikte mutluluk dolu huzur dolu yıllar ve ömür dileriz” dedi.