Sanal Ofis Kiralama Hizmeti

Normal bir ofis kiralama durumuna göre daha az maliyetli olması, çağrı merkezi hizmeti, kargo ve posta karşılama hizmeti ve temizlik hizmeti gibi hizmetler için ekstra elemana ihtiyaç duyulmaması açısından yeni iş kurmak isteyenler için büyük bir fırsattır.

Girişimciliğin artış göstermesiyle birlikte, sanal olarak tercih edilen ofislere duyulan ihtiyaç da artmaktadır. Sanal ofis hizmeti sayesinde, firma sahiplerine bir ofisleri varmış gibi imkanlar sunulmaktadır. Bu imkanların yanı sıra yan hizmet olarak da; resmi adres olarak gösterebilme, posta ve kargo teslim alma, sekreterya ve mesai saatleri dışında telesekreter imkanı gibi hizmetler de sunulmaktadır. Sanal ofis Türkiye'nin her yerinde yaygınlaştığı gibi, İstanbul Avrupa yakası sanal ofis imkanı arayanlar için de oldukça güzide yerlerde ofis seçenekleri bulunmaktadır. İş sahiplerine, sanal olarak ofis hizmeti sunan bu yöntem temelde iki uygulamayı bünyesinde barındırmaktadır. Bunlardan ilki sanal ofislerdir, diğeriyse hazır ofislerdir. Sanal ofislerde, firma sahibine özel bir çalışma odası ya da herhangi bir çalışma alanı tahsis edilmemektedir. Hazır ofislerde de firma sahiplerine özel fiziki bir çalışma odası sunulmaktadır.

 

Kamara Sanal Ofis Kiralama Hizmeti

İşi gereği çalışma saatlerinin çoğunu dışarıda geçirmek durumunda olanlar ya da home ofis çalışanlar fiziksel bir ofise ihtiyaç duymazlar. Hiçbir firma sahibi, içinde bulunmadığı bir ofisin kirasını, personel ve temizlik giderleri gibi ekstra ödemelerini yapmak istemez. Sanal ofis seçeneği, home ofis çalışanlara ya da işlerini ofis dışında yürütenlere fiziki bir adres gösterme imkanı sunmaktadır. Bunun yanı sıra firmaya gelen çağrıların profesyonel sekreterler tarafından cevaplanması, posta ve kargoların ilgili kişilerce karşılanarak firma sahibine özenle teslim edilmesi, ihtiyaç anlarında ücretini ödemek kaydıyla toplantı odasının kiralanması gibi hizmetleri de bünyesinde barındırmaktadır.

Tüm bu hizmetlerin normal ofislere göre daha uygun maliyetlere yapılıyor olması sanal ofisleri tercih sebebi yapmaktadır. Her ne kadar hizmet olarak sanal ofisle birbirine karıştırılsa da, hazır ofislerde çalışma alanları fiziksel olarak iş sahiplerinin kullanımına açılmaktadır. Hazır ofisi büyük bir ofisi aynı anda birden fazla kiracıyla paylaşmak olarak da düşünmek mümkündür. Avrupa yakası sanal ofis kiralama hizmeti veren güvenilir bir firma arayanlar için Kamara Hazır Ofis doğru tercih olacaktır!

 

Kamara Hazır Ofis her yerden çalışmaya imkan veren ofis hizmetleri sayesinde girişimlerin büyük iş ağlarının belli bir parçası olmalarını sağlamaktadır. Kamara, firma sahiplerinin tercih durumuna göre hem sanal ofis hem de hazır ofis imkanı sunmaktadır. Sanal ofis kiralayan iş sahipleri ücretini ödedikleri takdirde toplantı odalarından da istifade edebilmektedir. Bununla birlikte; kargo ve postaların teslim alınması, gelen aramaların profesyonel sekreter ekibi tarafından karşılanması, faks ve fotokopi makinesi gibi ofis ekipmanlarının kullanılması gibi hizmetler de sanal ofis paketlerine dahildir. Sanal ofisler yasal olup, kabul görmüş bir çalışma sistemidir. Avrupa yakası sanal ofis hizmeti sunan Kamara firması lokasyon olarak; Altıntepe, Altunizade, Beyoğlu İstiklal, Levent, Şişli ve Bostancı ilçelerindeki ofislerini hizmete sunmaktadır.