Sarıgöl Birlikspor Lige Hazırlanıyor.

Takım ile yakından ilgilenen kaptan Serkan Erkul, borçları nedeniyle kulüp lokalinin kapalı olması nedeniyle mahalle muhtarı, aynı zamanda kulübün yöneticisi olan Ünal Basın’ın kulübü sahiplendirdiğini belirterek; zor şartlar altında liglerde başarıyla mücadele ettiklerini söyledi.

 

Amaçlarının gençleri spor aracılığı ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu dile getiren Serkan Erkul, ” Lisans işleri ve alt yapı yönetici futbolcu Fatih Tetikel, alt yapı hocaları ve yöneticileri ise Gönenç Menteşe, Fırat Koksal, Mustafa Temtek ve Zafer Akgok ciddi anlamda maddi manevi destek sağlayan emeği geçen arkadaşlarımız “şeklinde konuştu.

 

Kulübün imajını mahallenin isminden dolayı büyük ölçüde değiştirdiklerini belirten kaptan Erkut, maçlara gelen takımları çiçeklerle karşıladıklarını söyledi.


Bu sezon liglere alt yapılar ve A takım olmak üzere katılmak istediklerini dile getiren Serkan Erkul, ”Amacımız gençleri sporla kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Bu nedenle futbol oynamak isteyen geçleri kulübümüze davet ediyoruz. Ancak, Sarıgölü büyüklerimizden kulübümüzü sahiplenilmesi için destek bekliyoruz .” İfadelerini kullandı