Selçuk Kısık: Mahalleme hizmet için adayım

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Selçuk Kısık, Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara ile konuştu.  Selçuk Kısık şöyle konuştu:

 

Bağlarbaşı mahalleme hizmet için adayım

Yıllardır Bağlarbaşı'nda yaşıyorum. Mahalle sakinlerimle hep birlikteyim. Yıllarca onların derdi bizim, bizim derdimiz onların oldu. Sıkıntılarımıza berber çözüm aradık.

 

Her çeşit sosyal etkinliklerde, doğum günlerinde, düğün törenlerinde, asker uğurlamalarında, istihdam ve sosyal ihtiyaç alanında olsun, sivil toplum kuruluşlarıyla irtibata geçilerek bir çok sosyal projede  mahalle halkımızla hep birlikte olduk.

 

Şimdi mahalleme hizmet anlamında bir adım daha ileri giderek, muhtar adayı oldum. Muhtar adaylığındaki tek amacım, mahalleme elimden geldiğince daha fazla hizmet etmektir.

 

Eğer muhtar olarak seçilirsem, mahallemin değerine değer katmak için yeni projelerimi hayata geçirmeye çalışacağım. Hedefim Türkiye’de örnek muhtarlık olarak tek olmaktır.

 

Selçuk Kısık Kimdir?

Bağlarbaşı Mahallesi Ateşli Sokak’ta 1965 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ertuğrulgazi ile Kadri Yörükoğlu tamamladı.

1979 yılında plastik fabrikasında işçilik ve Mahmutpaşa’da esnaflık yaptı.

1990 yılında Laleli’ de deri tekstili ve  turizm sektöründe hizmet etti.

2001 yılında Gezer firmasında fason imalatta bulundu.

2006 yıllarında Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde genel idari hizmetlerinde çevre temizliği bölümünde görev aldı.

2010 yıllarında emekli oldu.

Selçuk Kısık evli ve 3 Çocuk Babasıdır.

Eyüp belediyesinde benzer görevleriyle hizmetlerde bulundu, gönüllü olarak sivil toplum kuruluşlarının sosyal işlerinde halen fahri olarak çalışmaktadır.