Şemsipaşa Mahallesi Halk Buluşması Yapıldı.

Her ay düzenli olarak yapılan İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda yürütülen mahalle halkıyla buluşma toplantıları çerçevesinde Gaziosmanpaşa'saki 16 mahalleyi kapsayan toplantıların sonuncusunu Şemsipaşa Mahallesinde yapıldı.

 

Toplantıya İlçe Kaymakamı Oktay Çağatay’ın yanısıra, ilçe yönetimi kadrolarında bulunan bütün daire müdürleri ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

 

Mahalle halkı yapılan bu toplantının kendileri ve mahalleleri için çok verimli olduğunu, her türlü sorunlarını ve isteklerini anında sorup ilgililerden cevaplarını bulabildikleri ve toplantıların devam etmesini talep ederken Kaymakam Oktay Çağatay burada yaptığı konuşmada “Ben ve ekibim herzaman sizlerin yanınızdayız. Ne tür sorununuz olursa olsun bizlere ulaşın, ulaştırın. Bizler elimizden geldiğince tüm gayretimiz ve çabamızla mahallelerdeki ve hatta ilçemizdeki sıkıntıları minimize etmek eçin çalışacağız. Temiz ve yaşanılabilir bir mahalle herkezin hakkı. Huzur içerisinde yaşamak ve vatandaşımızın güvenliği önceliğimizdir.

İlçemiz eski imajından kurtulmuş ve İstanbul genelinde yapılan istatistiki veriler ışığında suç ve suçluya yönelik çalışmalarımızda en az 20 ilçeyi gerisinde bıraktık.” Şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Çağatay, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun da desteklerinin tam olduğunu ve kendilerine de teşekkür ettiğini söyleyerek; halkın istekleri ile bizzat ilgileneceğini, onların huzuru ve refahı için çalışacaklarını, vermiş oldukları sözlerin burada kalmayacağını ifade ederek katılımcılara teşşekkür etti.