SEPETİNİ SAL GÜLÜNÜ AL!

SEPETİNİ SAL GÜLÜNÜ AL! TÜRK KIZILAY SİZİNLE VAR!

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, hafta sonu soğuk ve yağmurlu bir kısıtlama akşamında evlerde oturan vatandaşlara gül, çocuklara balon dağıtımı gerçekleştirdi.

Mahallelerde araç konvoyu ve Kızılay müzikleri eşliğinde gerçekleşen etkinlikte insanlar moral buldu. Sürekli erzak ve çeşitli yardım dağıtımı gerçekleştiren Türk Kızılay'ın bu kez gül ve balon dağıtımı farklı bir etkinlik olarak insanlardan takdir topladı.

Dağıtım Şube Başkanı İsmail Yamak'ın  "Sizlere Kızılay Genel Başkanımız Sayın Dr. kerem Kınık ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'nın selamlarını getirdik. Sepetini Sal Gülünü Al." Şeklindeki anonsları ile gerçekleşti.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şueb Başkanı İsmail Yamak, yapılan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamda, "Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak sokağa çıkma kısıtlamasında moral amaçlı Annelerimize, Ablalarımıza ve Kardeşlerimize Gül, Çocuklarımıza ise balon ve düdük hediyesinde bulunduk. Genç Kızılay İstanbul İl Başkanımız Sayın Berat AKOVA ve Yönetim Kurulu üyeleri de etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırmıştır. Katılımlarından dolayı teşekkür ederiz." Dedi.

 

Etkinliğin video linki için TIKLAYINIZ