Servisdukkani.Com Gaziosmanpaşa Beyaz Eşya Servisi Şube Açılışını Yaptı

İstanbul Gaziosmanpaşa dün görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. İstanbul’un birçok ilçesinde beyaz eşya servisi şubeleri bulunan Servisdukkani.Com, Gaziosmanpaşa beyaz eşya servisi şubesinin açılışını yaptı. Açılışa Gaziosmanpaşa’nın birbirinden değerli tanıdık yüzleri katılırken, ünlü beyaz eşya markaları da bu açılışa özel açılış çelengi göndermeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Beyaz eşya servisi sektöründe önemli bir yere sahip olan Servis Dükkanı firması sahibi Emrullah Bey ile sohbet etme şansı bulduk. Emrullah bey’in bize aktardıkları ve kendi gözlemlemiş olduğumuz bazı detayları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Gaziosmanpaşa beyaz eşya servisi neler yapar?

Gaziosmanpaşa beyaz eşya servisi şubesine şöyle bir göz gezdirdiğimiz de beyaz eşya tamirinin yapılabilmesi için birçok detayın düşünüldüğünü fark ettik. Beyaz eşya tamir bölümü, elektronik kart tamiri için ayrılan özel bölüm, çamaşır makinesi tamiri ve test aşamaları, bulaşık makinesi tamiri ile test edilmesi, fırın ve özellikle ankastre fırın için de birçok özel alan bulunuyor.

Bütün beyaz eşyaların tamirini şube de tamir edilmesinin yanı sıra ev ve iş yerlerine de yerinde servis hizmeti sunmaktadır. Yani çamaşır makinesi bozulduğunda Gaziosmanpaşa da en yakın beyaz eşya servisine çamaşır makinesini getirmek zorunda değilsiniz. Gaziosmanpaşa beyaz eşya teknik servis iletişim telefon numarasını aradığınız da evinize gelip çamaşır makinesini tamir ediyorlar. Bu da sizin işinizi daha da kolaylaştıracak ve çamaşır makinesi tamirinin daha da hızlı tamir edilmesini sağlayacaktır.

Bayrampaşa’dan bile randevular kabul ediliyor

Gaziosmanpaşa ile Bayrampaşa birbirlerine komşu olan ilçelerdir. Gaziosmanpaşa da bulamadığınız birçok şeyi Bayrampaşa da temin edebiliyorsunuz. Servisdukkani.Com firmasının Gaziosmanpaşa beyaz eşya servisi şubesini açmış olması komşu ilçe Bayrampaşalılar için de mutluluk verici bir durum. Şu an için Bayrampaşa beyaz eşya servisi adında her hangi bir şubesi bulunmamasından dolayı Gaziosmanpaşa beyaz eşya teknik servis dükkanından randevular kabul edilmektedir.

Bayrampaşa civarında beyaz eşya tamircisi arayışlarınıza hemen yanı başınızda ki ilçeden tedarik edebiliyorsunuz. Üstelik Gaziosmanpaşa için alınan servis ücretlerinin aynısı Bayrampaşa için de geçerli oluyor.

Servis Dükkanı iletişim bilgileri

Servis Dükkanı Gaziosmanpaşa şubesine Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve yakın olan diğer bölgelerden de kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Beyaz eşya tamiri için randevularınızı bize telefon ederek alabilir, ayrıca Gaziosmanpaşa beyaz eşya servisi şubemize gelerek de yardımcı olmamızı isteyebilirsiniz.

Adres: Fevzi Çakmak Mah, Efe Mehmet Sk, No: 30/B Küçükköy Gaziosmanpaşa / İstanbul

Telefon: 0212 535 10 80

Web Site: https://www.servisdukkani.com

E-mail: admin@servisdukkani.com