Şimdi İyilik Zamanı, Şimdi İlik Zamanı

Türk Kızılay, Türk Kök ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi işbirliği ile sağlık çalışanlarından kök hücre bağışına anlamlı destek.

 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi, Türk Kızılay ve TürKök’ün desteğiyle hazırladığı kök hücre bağışı etkinliği hastane giriş katında büyük bir katılımla gerçekleşti. Çok sayıda bağışın yapıldığı etkinlikte hastane yönetim kurulu üyeleri, doktorlar, hemşireler, çalışanlar ve misafirler kök hücre bağışında bulundu.

 

Bununla birlikte ünlü gazeteci Ayşe Arman’da etkinliğe katılıp muhteşem enerjisiyle kampanyaya destek oldu. Kök hücre bağışı için çağrıda bulunan ünlü gazeteci, aynı zamanda kök hücre bağışında da bulunarak iyilik hareketine katıldı.

 

Türkiye Motorsiklet Platformu üyelerinin de destek gösterdiği etkinliğe, meslek gruplarından da yoğun ilgi vardı. İstanbul Mali Müşavirler Odası’nın üyeleri, Yeni Yüzyıl Üniversitesi akademisyenleri, Gaziosmanpaşa Lisesi öğretmenleri, İSTAÇ yöneticileri ve bölgemizde bulunan banka temsilcileri de kök hücre bağışında bulunarak iyilik hareketine destek oldu.