Simpra Ailesi ile Yeni Nesil Restoran, Otel ve Ödeme Çözümleri


SimpraPOS, işletmeleri daha sistemli bir yönetim ile buluşturan, iş yükünü azaltırken işleri hızlandıran bir cafe & restoran yazılımıdır. Kullanıcı dostu bir arayüzü sayesinde personeller kolaylıkla adapte olabilirler. Bulut altyapılı olması her an her yerden bir akıllı cihaz ile işletmenin yönetilebilmesine olanak sağlar. Çevrimdışı modu ile olası internet arızaları ya da kesinti gibi durumlarda yaşanabilecek aksaklıkları önler. 

Stok maliyet yönetimi Simpra Inventory ile yapılabilir. Tek merkezden kontrolün sağlanması özellikle zincir işletmeler için oldukça avantajlıdır. Satışı gerçekleştirilen ürünlerin malzemeleri anlık olarak stoklardan düşer. Bir sadakat programı olan Simpra Loyalty ile müşteri segmentasyonu yapılır ve onları daha yakından tanıyarak ilgilerine özel kampanya ve indirimler oluşturulmasına olanak sağlar. QR Menu Order sayesinde işletmeler menülerini dijitalleştirirler. Böylelikle temassız olarak sipariş ve ödeme alabilirler. Mobil raporlama aracı olan Simpra Insight ile işletmeler belirli periyotlar ile detaylı satış raporlarına ulaşabilirler. Mutfak gösterge sistemi Simpra KDS ile servis personeli ve mutfak personeli arasında kusursuz bir iletişim sağlanır. Mutfak personeli ürünlerin durumunu "hazırlanıyor", "hazır" şeklinde güncelleyebilir. Garson sipariş modülü ile servis personeli akıllı cihazını el terminali olarak kullanabilir. Simpra sayesinde işletmeler müæşterilerine paket servis hizmeti verebilirler. Geniş entegrasyon seçenekleri sayesinde GetirYemek, Trendyol Yemek, Yemeksepeti gibi farklı platformdan sipariş alabilirler. 

Otel Otomasyonu

Simpra, otellerin tüm yönetimsel süreçlerini gerçekleştirecekleri donanımlara sahiptir. SimpraPMS otellere gelen rezervasyon taleplerinin kolaylıkla yönetilmesini ve otel gelirlerinin artmasını sağlar. Online rezervasyon motoru sayesinde OTA'lara yüksek komisyon oranları ödemek yerine kullanıcıların direkt olarak web sitesinden yaptıkları rezervasyon sayılarını artırmak hedeflenir. Pratik bir rezervasyon yönetimi sunan Check&Place'in Opera, Suite8 ve SimpraPMS ile entegrasyonu sayesinde, yiyecek içecek alanlarındaki rezervasyonlar ile oda numaralarının eşleştirilmesi sağlanır. Kanal yöneticisi modülü ile oteller farklı kanallardan rezervasyon alabilirler ve bu rezervasyonları kolaylıkla yönetebilirler. 

Yeni Nesil Ödeme Çözümü

Akıllı cihazların ödeme terminaline dönüşmesine olanak sağlayan SimpraPAY, yeni nesil bir ödeme çözümüdür. POS sistemi ile ödeme çözümü entegrasyonu ise işletmelerin ödemelerini tek bir cihaz üzerinden temassız bir şekilde alabilmelerine imkan sunar. NFC özelliği olan tüm Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilirken, aynı zamanda tabletler de ödeme terminaline dönüşür. Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra ilgili müşteriye fiş yazıcısına gereksinim duymadan e-Belge gönderilir. E-belge göndermek, kayıt maliyetlerinin azaltılmasını ve faturaların hızlı bir şekilde hazırlanmasını sağlar.