Sinoplular İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin “On Bir Ayın Sultanı” Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamında yaşaması adına düzenlediği iftar programları hızla devam ediyor. Kurulan gönül sofralarında, vatandaşlar birlikte oruç açmanın ve aynı ekmeği bölüşmenin feyzini bir arada yaşıyor.

 

İLAHİLER OKUNDU, DUALAR EDİLDİ

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hemşehrilerle İftar Buluşmaları’nın ikincisi Gaziosmanpaşa’da yaşayan Sinoplularla gerçekleştirildi. İlçede faaliyet gösteren Sinop derneklerinin iş birliğiyle düzenlenen iftar yemeği, Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. İlahilerin okunduğu, duaların edildiği gecede Sinoplu hemşehriler, birlikte iftar açmanın sevincini yaşadı.

 

İftar programına katılan ve bir konuşma gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ramazan ayının paylaşma ve kardeşliği artırdığına vurgu yaptı. Sinoplu hemşehrilerle iftar sofrasında bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Usta, davetlilere teşekkür ederek, Ramazanlarını tebrik etti.