Son Trend Kaban Modelleri 2019

Soğuk havaların bay ve bayanlar için vazgeçilmez kamuflaj giysilerinden olan kabanlar, 2019 yılında da kış kreasyonlarının yine vazgeçilmezleri arasındadır.

 

 Ekose Desenli Kabanlar:

Özellikle bayanların vazgeçilmez kaban modeli olan uzun ve ekose çizgilerini üzerinde taşıyan modeller, geçtiğimiz birkaç yılda olduğu gibi, 2019 yılında da bayanların tercihleri arasındadır. Uzun, arkadan yırtmaçlı ekose modeller, erkek modellerden ziyade kadınlar tarafından daha çok tercih edilmektedir.

 

 Suni Kürk Kaban Modelleri:

Suni kürk tasarımlı ve kapüşonlu su geçirmez kışlık kabanlar, kadınların gözdesi haline gelmiştir. Kürke gelen gerçekçi tepkilerin ardından, tercih edilen suni kürk kaban modeli, farklı koyu renk modelleri ile bu yıl bayanların modasıdır. Kasvetli kış günlerinin, vazgeçilmezleri arasında gösterilen kürk kaban modelleri, 2019 yılında da vitrinlerdedir.

   Kısa Yün Karışımlı Kabanlar:

Farklı renklerde olan ve kaliteli yünün etkisi ile üretilen bu kısa kabanlar, karlı kış günlerinde daha çok tutulacağa benzeyerek, 2019 yılı trendleri arasında da gösterilmektedir.

 

 Siyah Model Kabanlar:

Yılların hiçbir zaman eskitemediği vazgeçilmez kaban modeli olan siyah kabanlar, kısa ve uzun olarak üretilen modelleri, özellikle İpekyol, Zara, Mango ve H&M mağazalarında kaliteli kumaşları ile 2019 yılında bayanları cezbedeceğe benziyor. Klasikliğin ve salon zerafetinin vazgeçilmezi olan bu renk, ayrıca her bayanın kurtarıcısıdır.

 

 Leopar Desenli Kaban Modelleri:

 

 Oldukça iddialı olan bu kaban modelleri, cesur giyinenlerin favorileri arasında olacağa benziyor.

 

 Geometrik Desenli Kaban Modelleri:

Leopar deseni beğenmeyenlerin, belki bir alternatif modeli olacak olan bu kaban modeli, sıcak ve pastel renkleri ile kış günlerini, 2019 yılında da ısıtacağa benzemektedir.

 

 Kruvaze Kabanlar:

Hem bay hem de bayanlar arasında belli bir seçkinliğe sahip olan bu modeller, klasik ve en çok tercih edilenler arasındadır. Tüylü yüzeyli dokuma kumaştan üretilen kruvaze kaban modelleri, çentikli klapalı, yan cepleri biyeli, arkası tek yırtmaçlı, astarsız olarak 2019 yılında trendi durumundadır.

 

 Bukle Kumaş Kaban Modelleri:

Yün karışımından üretilmiş yumuşak bukle kumaş kaban modelleri, etek ucuna doğru daralan hafif yuvarlak kesimli kabanlarıyla, önü düğmeli, yan cepleri biyeli, düşük omuzlu, uzun kollu, kilolu bayanların tercihidir.