Soundbar Fiyatları

Soundbar ,oyun konsolları ve televizyon ünitelerinin altına yerleştirir ve yüksek ses performansı ile tamamen açılan oyun ya da filme odaklı bir ambiyans oluşturur. Televizyondan iyi ses alınmadığı zaman etrafta kalabalık yapacak büyük hoparlörler yerine, az yer kaplayan bu cihaz tercih edilmeye başlanmıştır. İnce ve şık tasarımının yanından rahat ve kolay bir kullanım sağlar.

 

Soundbar Modelleri Ve Özellikleri

Soundbar, zengin stereo ses kalitesi sayesinde daha konforlu bir ortam oluşturur. Kimi modelinde bluetooth ile bağlantı sağlanırken kimisinde ise bir kablo bağlantısı gerekir. Güçlü ses çıkışı ve 45 milimetrelik sürücülere sahiptir. Bluetootha sahip modelleri tablet ya da telefon üzerinden kontrol edilebilme özelliği sunar. Güçlü ses dönüştürücüsü sayesinde ses kaynağından çıkan kısık sesleri dahi yüksek oranda yayar.

 

Harman kardon ev ses sistemi günlük hayatı daha eğlenceli hale getirirken aynı zaman da  film ve oyun seyrini daha konforlu hale getirir.  Üstelik video giriş ve çıkış yerleri bulunur. Usb girişi sayesinde eğlence seçeneklerinizi geliştirmenize olanak tanır. Her ürünün  iki yıllık garanti süresi mevcuttur. Çeşitli tasarım ve özelliklere sahip olan bu hoparlörleri incelmek ya da satın almak için https://www.desibela.com/soundbar linkini kullanabilirsiniz.