Su Baskını Sonrası Temizlik

Su baskını çok korkulan bir olaydır. Çünkü su baskını sonrası temizlik oldukça zorlu ve yıpratıcı bir süreçtir. Su baskını olur olmaz hiç vakit kaybetmeden temizlik işine başlanmalıdır. Firmamız tecrübeli ve işinde uzman ekibi ile ve aynı zamanda da en son teknolojiye uygun makinelerle hizmet vermektedir. Su baskını durumunda ilk olarak içerideki su vidanjör yardımı ile tahliye edilir. Tabi ki bu işlemlere başlanmadan hem içeri de hem çevrede gerekli önlemler alınır. Özellikle elektrik sistemleri ile ilgili gerekli önlem alınır. İçerideki su tahliye edildikten sonra baskın olan mekândaki tüm eşyalar çıkarılır. Sonrasında özenli bir şekilde iç mekân temizliğine başlanılır.

Su Baskınlarında Temizlik Aşamaları

Su baskını olaylarında tüm gerekli önlemler alındıktan sonra içerideki su tahliye edilir. Ardından ıslanmış eşyalar çıkarılır. Mekânda temizliğe başlanır. Eğer su baskını sonrası eğer çamurlaşma oldu ise çamurda tahliye edilir ve ona uygun bir şekilde temizliğe başlanılır. Su baskını sonrası temizlik işlemlerinin her aşamasında özenli bir şekilde çalışılır. Zemine, yüzeylere ve duvarlara gereken dikkat gösterilir. Su baskıları sonrasında yaşam alanlarında ciddi sorunlar ortaya çıktığı için bu baskınlar sonrasında yaşam alanlarının temizlenmesi de şarttır!

En ince ayrıntısına kadar her yer temizlenir ve nemli hiçbir yerin kalmamasına özen gösterilir. Hijyen ve sağlık açısından nemli hiçbir yerin kalmaması çok önemlidir. Bu sebeple nem içinde ayrı bir makine kullanılır. Mekân temizliği sağlandıktan sonra sıra eşyaların temizliğine gelir. Her bir eşya cinsine uygun olarak ayrı bir temizlik maddesi ve makine kullanılır. Gerekirse demontaj ve montajda yapılır. şayet https://www.bagcigrup.com.tr/hizmetlerimiz/su-baskini-sonrasi-temizlik/ internet sayfasını ziyaret edecek olursanız; tam anlamıyla profesyonel bir temizlik hizmetiyle de tanışmış olursunuz!