Süleyman Soylu Teşekkür Turunda...

Ak Parti Genel Bşk. Yrd. ve Tarbzon Mileltvekili Süleyman Soylu, teşekkür turunda...

AK Parti’den Trabzon milletvekili seçilen Soylu, 7 Haziran Genel Seçimleri’nin ardından sürdürdüğü “teşekkür ziyaretleri” çerçevesinde, beraberindeki AK Parti’den Trabzon milletvekili seçilen Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu ve Muhammet Balta ile Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine geldi.

Parti otobüsünden vatandaşlara hitap eden Soylu, seçimlerde AK Parti’ye oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Görevimizi 3 ayda, 1 yıl da 2 yıl da 3 yıl da 4 yıl da yapsak dağ duysun taş duysun emrinize amadeyiz. Bize güç ve kudret verdiniz teşekkür ediyoruz Vakfıkebir” diye konuştu.

Soylu, 7 Haziran seçimleri sonucunda yüzde 41 oy aldıklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Biz milletimizin ortaya koyduğu milli iradenin kararına her zaman saygısında olduk. Birileri gibi ‘trafoya kedi girdi de sonuçları değiştirdi” demedik. Birileri gibi bilgisayarlarda hata aramadık. Milletimiz ne karar verdiyse AK Parti’ye ne sorumluluk yüklediyse onu kendi sorumluluğumuz olarak biliyoruz ve bugünden sonra bu kararın ve sorumluluğun emrinde olacağımızı aziz milletimize bir kez daha ifade etmek istiyoruz.”